XIII. KERÜLETI HÍRHATÁR - Mindenki Karácsonya 2016

XIII. KERÜLETI HÍRHATÁR
   
 2022.05.20.
 Péntek
Ma Bernát, Felícia napja van.
Holnap Konstantin napja lesz.
   EUR árfolyam
   384,58 Ft
   CHF árfolyam
   373,74 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2016. 12. 15. 05:07     


Mindenki Karácsonya 2016
A forralt bor kellemes illata, és két barátságos Mikulás fogadta december 13-án az Angyalföldi Sportközpontban megrendezett önkormányzati karácsonyi ünnepség vendégeit, akik az eseményt megelőzően a szerencsekereket megpörgetve kortyolhattak is az erőt adó italból.

A forralt bor kellemes illata, és két barátságos Mikulás fogadta december 13-án az Angyalföldi Sportközpontban megrendezett önkormányzati karácsonyi ünnepség vendégeit, akik az eseményt megelőzően a szerencsekereket megpörgetve kortyolhattak is az erőt adó italból.


A zsúfolásig telt sportcsarnokban, ahol az önkormányzat vezetői és a képviselő-testület tagjai mellett megjelent Hiszékeny Dezső országgyűlési képviselő, Takács Ferenc, a Szociális és Egészségügyi Bizottság elnöke, a polgármesteri hivatal és az önkormányzati intézmények vezetői és számos munkatársa is,  a kerületi szépkorúakból álló Colour Bells Senior Csengettyű Együttes előadásával vette kezdetét az ünnepi műsor.

 

A karácsonyi dallamokból álló, megható összeállítás záró darabját, a Mennyből az angyalt a publikum felállva, együtt énekelte a vastapsban részesített együttes tagjaival.


Dr. Tóth József polgármester ünnepi beszédében rövid áttekintést adott az elmúlt esztendő eredményeiről, közösen megélt örömeiről, és a kerület lakosságát leginkább foglalkoztató kérdésekről. Emlékeztetett arra, hogy a szociális támogatási rendszer kormányzati átalakítását követően sokan féltek attól, hogy a segélyezés korlátozása megoldhatatlan helyzetbe sodorja majd őket. – Amint azt a kerület lakosai tapasztalhatták, megtaláltuk a módját a szükséget szenvedők támogatásának – mondotta a polgármester.


– A kerület fejlődésének kézzel fogható eredményei mellett az jelentette számomra a legnagyobb sikert a mögöttünk álló esztendőben, hogy Angyalföld az országban tapasztalható kedvezőtlen folyamatok térnyerése ellenére a béke és a nyugalom szigete tudott maradni. Ünnepi beszédének végén dr. Tóth József Márai Sándort idézte: „Karácsonykor az ember mindig hisz egy kissé a csodában, nemcsak te és én, hanem az egész világ, az emberiség, amint mondják, hiszen ezért van az ünnep, mert nem lehet a csoda nélkül élni.”


A polgármester köszönetet mondott mindazoknak, akik munkájukkal hozzájárultak a kerület eredményeihez, a közös célkitűzések eléréséhez, majd beszédét a következőkkel zárta: – Kívánom, hogy a következő esztendő minden kerületi lakos számára szerető család körében, jó egészségben, és teljesíthető vágyak jegyében teljen majd el. Boldog, békés 2017. évet kívánok mindenkinek!


Az ünnepi beszéd elhangzását követően a polgármester átadta az idősek klubjai között megrendezett, az Év legjobb klubja verseny első három helyezettjének álló serlegeket. A versenyben I. helyezést ért el az Évgyűrűk Idősek Klubja, a II. helyezett a Nosztalgia Ház Idősek Klubja lett, a III. helyezettnek járó serleget pedig a       Derűs Alkony Idősek Klubjának vezetője vehette át.


A díjkiosztást követően Teremi Trixi és Egyházi Géza zenés egyvelegének tapsolhatott a közönség, az örökzöld slágerekből álló műsort csinos táncosok tették még élvezetesebbé.


A zenés összeállítást a  „Kismenők” című tehetséggondozó tévéműsorban feltűnt Szlavkovszki Zsolt tornász produkciója követte, az ünnepi műsor Márió, a harmonikás produkciójával ért véget.


További hírek

  Kényeztetés mesterfokon
2022. 05. 16. 11:11 13keruleti-hirhatar.hu
  Rogán Antal új feleségével vett részt Novák Katalin beiktatásán – az aktuális Rogánné kicsit megváltozott
2022. 05. 15. 11:08 hirhatar.hu
  Fordítást kérünk: Varga Judit igazságügyi miniszter szerint ködmön vagyunk
2022. 05. 15. 11:07 hirhatar.hu
  Rogán harcolhat a korrupció ellen – a nyakig sáros kecskére bízzák a káposztát
2022. 05. 15. 11:07 hirhatar.hu
  A Pesti Tv után a Pestisracok.hu is megszűnhet
2022. 05. 12. 18:53 hirhatar.hu
  Megvan a modern kapcsolatok gyilkosa
2022. 05. 12. 18:53 hirhatar.hu
  Csődben a Tungsram, inkasszó a bankszámlájukon, veszélyben az 1600 elbocsátandó dolgozó végkielégítése
2022. 05. 12. 18:53 hirhatar.hu
  Miért érdemes pszichológushoz fordulni?
2022. 05. 11. 14:05 13keruleti-hirhatar.hu
  Jelentősen továbbdrágult mától a taxi Budapesten
2022. 05. 09. 19:31 hirhatar.hu
  Andi – nem az, a másik
2022. 05. 09. 19:31 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport