. Ma Jenő napja van.
Schmitt Pál publicisztika -tbp
2012-01-21 10:42:52
Schmitt Pál publicisztika -tbp

Schmitt Pál publicisztika -tbp

Schmitt Pál plágium gyanúja körüli országos botrány nem csitulni, hanem inkább naponta növekedni látszik. A kiváló publicisták, karikaturistákat is megihlető téma szűnni nem akaró érdeklődést tart számon.  Nem csoda, hiszen a  "PALGIUM" feltehetően belekerül a Magyar Értelmező Kéziszótár" legújabb kiadásába.

 

A Fővárosi Hírhatár Online oldaunkon ITT olvashatják tbp publicisztikáját.

 

Részlet:

 

"Nem kell eredetiben Shakespeare-t olvasnunk ahhoz, hogy lássuk: a csudába, hát még annyi fáradságot sem vett a „szerző”, hogy legalább úgy nézzen ki, mintha nem ollózott volna. Nem elég doktornak lenni, annak is kell(ene) látszani."

További híreink
Minőségi arcápoló készítmények férfiaknak
A The Body Shop természetesen törődik a férfi vásárlóival is. Ennek megfelelően magas minőséget képviselő készítményeket biztosít az érdeklődők részére, legyen szó nyugta...
2019-10-17 15:14:22, Hírek, Fókuszban Bővebben
Háztartási ajándékok
Az emberek többsége kimerül az évek során az ajándék ötletekből. A rengeteg dísztárgy talán csak halmozódik a polcokon, és sokan feleslegesnek tartják ezeket.
2019-10-17 15:10:57, Hírek, Fókuszban Bővebben
Ajándékozz puzzle-t!
Nem csak gyerekeknél okoz dilemmát az ajándék kérdése, hanem a kamaszoknál, felnőtteknél is. Éppen ezért ma bemutatunk egy igazi jolly jokert, amivel nem lehet mellélőni,...
2019-09-17 13:23:34, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A közösségi oldalakon a választások után is gyűrűzik a Borkai-ügy színe és fonákja, immár klasszikus látleletk...
Bővebben >>