. Ma Ervin napja van.
Orbán és szolgái a szemünkbe hazudnak
2014-06-26 21:43:57
Orbán és szolgái a szemünkbe hazudnak

Orbán és szolgái a szemünkbe hazudnak

„Az, hogy a Párt belenyúlhat a múltba, és azt mondhatja erről vagy arról az eseményről, hogy sohasem történt meg - ez feltétlenül borzasztóbb, mint akármilyen kínzás vagy maga a halál.”

 

Idézet George Orwell  1984 című könyvéből.

 

Orbán Viktor belenyúlt a múltunkba. Sunyi módon, határidőkről hazudozva, mindenkit félrevezetve építteti gusztustalan emlékművét a Szabadság téren. A hazugság, a történelemhamisítás emlékműve készül ott, amely „bizonyítja”, hogy Magyarországon senki nem tehet semmiről. Több százezer honfitársunkat nem a magyar hatóságok alázták meg, fosztották ki és küldték haláltáborokba, hanem a „sors”, a német megszállók.

 

Hölgyeim és Uraim! A magyar határokon belül egyetlen német katona, tisztviselő nem ért hozzá egyetlen deportálthoz sem. Ez a mi bűnünk volt, együtt élünk ezzel akkor is, ha Orbán és szolgái a szemünkbe hazudnak. Éjjel és nappal, egyfolytában.

 

Szerző, fotók:T.B.P.


 

 

 

 

 

Néhányan abból a több százezer zsidónak minősített és meggyilkolt magyar állampolgárból, akikhez német katona hozzá sem ért, akiket német katona soha nem is látott az ország határain belül. Mindegyiküket a magyar hatóságok írták össze, terelték gettókba, fosztották ki és rakták az auschwitzi vonatokra, illetve lőtték bele a Dunába.

 

Orbán azon munkálkodik, hogy felmentse a gyilkosokat. Nem tehetünk semmit azon kívül, hogy emlékezünk és emlékeztetünk. Reménykedjünk, hogy egy szép napon Magyarország visszatalál a demokratikus államok közösségéhez.

 

 

 

Egy-két évtizede még elképzelhetetlen volt, hogy egy dolmányos varjú nézelődjön Budapest szívében, a Szabadság téren. A varjú rendkívül óvatos, intelligens madár, nagy változásnak kellett történnie életkörülményeiben ahhoz, hogy "beköltözzön" hozzánk...

 

 

...akkoriban még azt sem sejtettük, hogy egyszer még Horthy Miklós utódjaként emlegetik vitéz Orbán Viktort, aki - legalábbis a közszolgálati sajtósok szerint - egyedül győzte le a Szovjetuniót

 

 

  Pártunk és kormányunk szemérmesen titkolja produkcióját.

 

 

Hiába kukucskálunk a nejlon alatt, csak újabb fóliát láthatunk.

Becsomagoltak mindent, amolyan meglepetés ajándék készül itt népünk idegengyűlölő tagjai és azok számára, akik - ha nem is antiszemiták -, de roppant elégedetten nyugtázzák, hogy mi nem tehetünk semmiről.

 

 

Horthy Miklós, az ártatlan áldozat....

Utoljára frissítve: 2014-06-27 05:16:18

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Fókuszban Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget...
Bővebben >>