. Ma Áron napja van.
Orbán és szolgái a szemünkbe hazudnak
2014-06-26 21:43:57
Orbán és szolgái a szemünkbe hazudnak

Orbán és szolgái a szemünkbe hazudnak

„Az, hogy a Párt belenyúlhat a múltba, és azt mondhatja erről vagy arról az eseményről, hogy sohasem történt meg - ez feltétlenül borzasztóbb, mint akármilyen kínzás vagy maga a halál.”

 

Idézet George Orwell  1984 című könyvéből.

 

Orbán Viktor belenyúlt a múltunkba. Sunyi módon, határidőkről hazudozva, mindenkit félrevezetve építteti gusztustalan emlékművét a Szabadság téren. A hazugság, a történelemhamisítás emlékműve készül ott, amely „bizonyítja”, hogy Magyarországon senki nem tehet semmiről. Több százezer honfitársunkat nem a magyar hatóságok alázták meg, fosztották ki és küldték haláltáborokba, hanem a „sors”, a német megszállók.

 

Hölgyeim és Uraim! A magyar határokon belül egyetlen német katona, tisztviselő nem ért hozzá egyetlen deportálthoz sem. Ez a mi bűnünk volt, együtt élünk ezzel akkor is, ha Orbán és szolgái a szemünkbe hazudnak. Éjjel és nappal, egyfolytában.

 

Szerző, fotók:T.B.P.


 

 

 

 

 

Néhányan abból a több százezer zsidónak minősített és meggyilkolt magyar állampolgárból, akikhez német katona hozzá sem ért, akiket német katona soha nem is látott az ország határain belül. Mindegyiküket a magyar hatóságok írták össze, terelték gettókba, fosztották ki és rakták az auschwitzi vonatokra, illetve lőtték bele a Dunába.

 

Orbán azon munkálkodik, hogy felmentse a gyilkosokat. Nem tehetünk semmit azon kívül, hogy emlékezünk és emlékeztetünk. Reménykedjünk, hogy egy szép napon Magyarország visszatalál a demokratikus államok közösségéhez.

 

 

 

Egy-két évtizede még elképzelhetetlen volt, hogy egy dolmányos varjú nézelődjön Budapest szívében, a Szabadság téren. A varjú rendkívül óvatos, intelligens madár, nagy változásnak kellett történnie életkörülményeiben ahhoz, hogy "beköltözzön" hozzánk...

 

 

...akkoriban még azt sem sejtettük, hogy egyszer még Horthy Miklós utódjaként emlegetik vitéz Orbán Viktort, aki - legalábbis a közszolgálati sajtósok szerint - egyedül győzte le a Szovjetuniót

 

 

  Pártunk és kormányunk szemérmesen titkolja produkcióját.

 

 

Hiába kukucskálunk a nejlon alatt, csak újabb fóliát láthatunk.

Becsomagoltak mindent, amolyan meglepetés ajándék készül itt népünk idegengyűlölő tagjai és azok számára, akik - ha nem is antiszemiták -, de roppant elégedetten nyugtázzák, hogy mi nem tehetünk semmiről.

 

 

Horthy Miklós, az ártatlan áldozat....

Utoljára frissítve: 2014-06-27 05:16:18

További híreink
A LED világításban rejlő lehetőségek beltéren
A LED világítás kapcsán gyakran emlegetjük a költséghatékony működést, a hosszabb élettartamot, a bennük rejlő egyéb lehetőségekről azonban már lényegesen kevesebb szó esik.
2020-02-22 12:58:36, Hírek, Fókuszban Bővebben
Négymilliárdot szán a kormány „szurkolói programra”
2020-ban a foci-EB egyik helyszíne, 2027-ben pedig újra vizes világbajnokság házigazdája lesz Magyarország, az előkészületeket pedig már meg is kezdte a kormány.
2020-02-17 21:08:55, Hírek, Fókuszban Bővebben
Tippeljen: miért viszik egzotikus országokba a pénzünket Orbánék...?
600 millió eurós hitelkeretet biztosított Szaud-Arábiában Szijjártó Péter külügyminiszter. Miért?
2020-01-25 16:46:26, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Éles hangú beszámoló jelent meg hétfőn a Vígszínház működéséről és Eszenyi Enikő vezetői stílusáról. A színház...
Bővebben >>