. Ma Zita napja van.
Önkormányzati választás - 2014. október 12.
2014-10-12 10:52:49
Önkormányzati választás - 2014. október 12.

Önkormányzati választás - 2014. október 12.

A Választási Iroda tájékoztatója alapján ma reggel kilenc óráig az ország hét százaléka szavazott. Este hétig még több, mint 8 óra áll rendelkezésére annak, aki szavazatával kifejezésre szeretné juttatni saját településén, hogy a helyi önkormányzattal megvan-e elégedve, vagy másokkal szeretné a folytatást.

 

Kerületünkben ez egyértelmű, ahogyan már korábban megírtuk, az Ipsos előzetese szerint  dr. Tóth József polgármester és csapata nyerésre áll a XIII. kerületben! 

 

Információink szerint a XIII. kerületben semmi kirívó nem történt a szavazóhelységekben, és a kerületi lakosok az országos átlagnál tempósabban szavaztak eddig.

 

Aszódon az 5. számú szavazókörben a szavazás megkezdését az első választópolgár megzavarta, az  SZSZB elnöke a választópolgárt megnyugtatta, a szavazás további menetét nem veszélyeztette.

 

A Jászapáti  2. számú szavazókörben az SZSZB elnöke hirtelen rosszullét miatt a szavazóhelyiséget a szavazás megkezdése előtt 10 perccel elhagyta. Az SZSZB értesítette az elnök hozzátartozóit, az elnök a szavazókört elhagyta. Az elnöki feladatokat az elnökhelyettes látja el a továbbiakban.

 

A Komádi 6. számú szavazókörben a gázkazán ellenőrzése során rövid áramszünet volt, de pár percen belül visszajött az áram, a Szavazatszámláló Bizottság folytatta a munkát.

 

Hajdúsámson 7-es számú választókerület 8. számú választókerületben egy facebookos bejegyzés szerint:

 

„Kezemben volt a tollam s a sok tagú "bizottság"(csak én voltam előttúk) rám szólt: saját tollal nem szabad szavazni! Nem értem miért? Talán elmúló tintát használok?Akkor el sem kellet volna mennem! Esetleg a felkínált kötelező toll tintája múlik el? Mire gondoljak? Ki tud ésszerű magyarázatot adni?”

 

Szomorú hír:

 

Alcsútdoboz határában Váradi Andrást, a közismertté vált alcsútdobozi juhászt elütötték, sérüléseibe belehalt. Váradi András az Együtt-PM polgármesterjelöltje a saját autójával járt Alcsútdobozon plakátozni, és amikor ment haza a tanyára, lecsúszott a létra az autójáról. Megállt, hogy visszamenjen érte, ekkor gázolta el egy külföldi rendszámú autó.

 

Váradi András az a juhász, aki tüntetéseket szervezett Orbán Viktor barátja, Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester ellen, miután a föld, ami évtizedekig a családjáé volt, Mészárosé lett.

 

A juhász egy perben első fokon nyert is Mészáros cége ellen. Mikor erről beszámolt az RTL Klub híradója, a megmaradt földjén kárt tettek vetésében ismeretlen kombájnosok.

 

Vélemények:

 „Nyugodjék Békében, szeretetre méltó becsületes ember volt ! Sok erőt a családnak és a kislányoknak megnyugvást ,bár egy édesapa elvesztése kiheverhetetlen ! Legyen átkozott ez a mostani politika amit a Fidesz művel az nem nevezhető emberinek sem erkölcsösnek.”

„Legyen átkozott mindegyik, családjával együtt, akik e rejtélyes dolgokat kieszelték, kitervelték, végrehajtották. Ne legyen egy nyugodt percük se ebben a földi életben. Azt kívánom, hogy ez az átok fogjon rajtuk!!!”

 

Utoljára frissítve: 2014-10-12 10:54:34

További híreink
Tudnivalók a helyes fogmosásról, nem csak gyerekeknek
Sokan úgy gondolják, hogy szájhigiénés oktatásra csak a gyerekeknek van szüksége, azonban a fogorvosok tapasztalatai alapján felnőttek számára sem árt az ismétlés. A hely...
2024-04-26 11:40:26, Hírek, Fókuszban Bővebben
Ó, azok a fránya hormonok!
A hölgyek a hónap piros betűs napjain tapasztalhatják, hogy a hormonok játszadoznak velük. 40 éves kor felett a menstruáció rendszertelenné válhat, a tünetek erősödhetnek...
2024-04-26 11:38:45, Hírek, Fókuszban Bővebben
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A hölgyek a hónap piros betűs napjain tapasztalhatják, hogy a hormonok játszadoznak velük. 40 éves kor felett ...
Bővebben >>