. Ma Vilma napja van.
Novák Előd - Alföldi Róbert
2010-12-20 16:41:06
Novák Előd  - Alföldi Róbert

Novák Előd - Alföldi Róbert

Novák Elődöt  (Jobbik) rendre intette az Országgyűlésen elnöklő szocialista  Újhelyi  István, mert   felszólalásában ismét Alföldi Róbert - (Magyar Nemzeti Színház Igazgató) személyével kapcsolatban tett  ízetlen kijelentést.

Novák azt mondta beszédében, hogy a Fidesz azért nem mond ellent Alföldinek, azért nem váltják le a Nemzeti Színház éléről, mert nem mernek hátat fordítani neki.

Novák felszólalása közben az Országyűlés jobbikos képviselői közül  többek  testbeszéde is arról árulkodott, hogy Novák Előd túl ment azon a határon, amivel képviselőtársai azonosulni tudnak.

 

Mint ismert  Alföldi Róbert korábban bérleti megállapodást kötött a román nagykövetséggel, amiben engedélyezte, hogy a románok december 1-én a Nemzeti Színház falain belül emlékezzenek meg Románia nemzeti ünnepéről. 1918. december 1-én az erdélyi románok a gyulafehérvári gyűlésen határozatot fogadtak el Erdély Romániához való csatolása érdekében. A Nemzeti Színház igazgatója később  visszamondta a bérleti megállapodást. A Jobbik azóta folymatosan támadja Alföldit és az általa vezettt szinházat és az előadásokat. Állításuk szerint: "Alföldi kuplerájjá züllesztette a Nemzeti Színházat. Színházi darabjaiban több esetben megjelent a perverzitás, a pornográfia, így a színházba látogatók találkozhatnak homoszexuális Jézussal, kislányokat megerőszakoló nagypapákkal, Nagy-Magyarországra maszturbáló színészekkel."

 

Mivel a Fidesz nem támogatja látványosan a Jobbikot Alföldi  Róbert leváltására irányuló tevékenységében, ezért a Jobbik nekiment a Fidesznek is, mert úgy véli, hogy "Ha már forradalomról beszélnek, akkor ezt erkölcsi kötelességük megtenni"

További híreink
15 ezer oltásellenes pedagógus nem kér a vakcinából
Az Emmi tájékoztatása szerint mostanáig a pedagógusok mintegy 90 százaléka élt felelősségteljesen a koronavírus elleni oltás lehetőségével. 10 százalékuk, azaz körülbelül...
2021-12-05 19:51:37, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Most éppen már megint elbontanák a Nyugati téri felüljárót
A Nyugati pályaudvar mellett húzódó negyvenéves felüljáró sorsa régóta vitakérdés, sokan egy meghaladott szemlélet emlékét látják benne, és az elbontása mellett foglalna...
2021-12-01 19:49:34, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Váratlan döntés: mégsem vétózza mega főváros az atlétikai vb-t
Nagy port kavart Magyarországon az Orbán-kormány bejelentése, miszerint Budapesten nyit campust a kínai Fudan Egyetem. Ennek ellenére mégsem vétózza meg Budapest vezetése...
2021-12-01 19:49:29, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Újabb salátatörvényt nyújtott be a parlamentnek Semjén Zsolt, melynek a legfontosabb intézkedése az, hogy a ko...
Bővebben >>