. Ma Ervin napja van.
Németh Szilárd putyini támadást intézett a civilekkel szemben
2016-09-28 05:04:45
Németh Szilárd putyini támadást intézett a civilekkel szemben

Németh Szilárd putyini támadást intézett a civilekkel szemben

Szigetvári Viktor visszautasítja Németh Szilárd civil szervezetekkel szembeni putyini fenyegetését. A titkosszolgálatokat bevetni a kormány menekültpolitikájával nem egyetértő szabad civil szervezetekkel szemben nem más, mint a szabadság nyílt korlátozása, Orbán Viktor illiberális rezsimjének továbbépítése.


Németh Szilárd nyíltan megfenyegette azt a 22 civil szervezetet, melyek nyílt felhívásban tiltakoznak a kormány embertelen népszavazási kampánya ellen, és arra szólították fel a magyar embereket, maradjanak távol vagy szavazzanak érvénytelenül a Fidesz hazug és gyűlöletkeltő népszavazásán.


Németh Szilárd immár cáfolhatatlanul csak két dologra képes: gyáván megfutamodni a vita elől és a közpénzekkel kitömött kormányzati médián keresztül megfenyegetni mindazokat, akik nem támogatják Orbán Viktor rezsimjét.


Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke visszautasítja Németh Szilárd gyáva fenyegetőzését. A titkosszolgálatoknak semmi közük nincs sem ahhoz, hogy Soros György milyen ügyeket és milyen szervezeteket támogat, sem ahhoz, hogy a támogatott civil szervezetek milyen álláspontot képviselnek egy olyan fontos társadalmi, politikai kérdésben, mint hazánk menekültpolitikája, a kormány gyűlöletkeltő népszavazása.


Amikor a Fidesz rendről és nemzeti érdekről beszél, az újabb fenyegetést, elnyomást, a szabadság korlátozását jelenti mindazokkal szemben, akik nem vetik alá magukat Orbán Viktor hatalmának.


Amikor Németh Szilárd a titkosszolgálatokat vetné be a civil szervezetek ellen, az az illiberális Magyarország kiépülésének újabb lépése.


Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke - OS

Fotó: Atv

További híreink
Tudnivalók a helyes fogmosásról, nem csak gyerekeknek
Sokan úgy gondolják, hogy szájhigiénés oktatásra csak a gyerekeknek van szüksége, azonban a fogorvosok tapasztalatai alapján felnőttek számára sem árt az ismétlés. A hely...
2024-04-26 11:40:26, Hírek, Fókuszban Bővebben
Ó, azok a fránya hormonok!
A hölgyek a hónap piros betűs napjain tapasztalhatják, hogy a hormonok játszadoznak velük. 40 éves kor felett a menstruáció rendszertelenné válhat, a tünetek erősödhetnek...
2024-04-26 11:38:45, Hírek, Fókuszban Bővebben
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A hölgyek a hónap piros betűs napjain tapasztalhatják, hogy a hormonok játszadoznak velük. 40 éves kor felett ...
Bővebben >>