. Ma Zsuzsanna napja van.
Minőségi arcápoló készítmények férfiaknak
2019-10-17 15:14:22
Minőségi arcápoló készítmények férfiaknak

Minőségi arcápoló készítmények férfiaknak

Ezek a kozmetikumok egytől egyig a természet erejét felhasználva ápolnak és tisztítanak. Bőrtípustól függetlenül bárki megtalálhatja közöttük azt a formulát, amely a számára a leginkább megfelelő megoldást kínálja.

 

Rövid bejegyzésünkben tehát olyan arcápoláshoz felhasználható, minőségi kozmetikumokat mutatunk be, amelyek bármely férfi számára egészen új szintű törődést jelentenek.

 

Dupla gondoskodás a borotválkozáshoz Maca root, illetve aloe segítségével

 

A rendszeres borotválkozás bizony komoly megterhelést jelenthet az arcbőr számára. Ezért is nagyon fontos gondoskodni a megfelelő frissességről és hidratálásról.

 

A The Body Shop által kínált Maca root és aloe borotválkozó doboz tökéletes választást kínál erre a célra. A rendszeres alkalmazása által a bőr simább, puhább, illetve irritációtól mentesebb lesz, amely kivétel nélkül minden férfi számára valódi ajándékkal érhet fel.

 

A szettben található krém Közösségi Kereskedelemből származó aloe vera, illetve perui maca gyökér kivonat által rendkívül hatékony gondoskodást biztosít. Mindezt a törődést a kellemesen puha és szintetikus borotválkozó pamacs csak tovább fokozza.

 

Energetizálás guarana, valamint kávé által

 

A rendszeres borotválkozás miatt időnként megfáradt bőr számára nagyon is fontos lehet az energetizálás. A The Body Shop arctisztító és géles krémje brazíliai guarana, valamint etiópiai zöld kávé kivonat által nyújt valódi felüdülést.

 

A Közösségi Kereskedelmi organikus aloe vera pedig tovább javítja az arctisztító és géles krém pozitív hatását, amely olyan a meggyötört arcbőrnek, mint sivatagban szomjazó vándornak a hűsítő oázis.

 

Szakállápoló olaj cédrus, valamint zsálya hozzáadásával

 

Nemcsak a hajkorona vagy éppenséggel a fejbőr igényli a rendszeres gondoskodást, időnként bizony a szakállnak is meg kell adni a neki való törődést. A The Body Shop könnyed, és még véletlenül sem zsíros formulával segít abban, hogy a szakáll ápolt, kellemesen puha és ragyogóan fénylő lehessen.

 

Ráadásul ennek a készítménynek a további különlegessége, hogy az arcbőrt is gyengéden ápolja. Ráadásul elősegíti, hogy a szakáll rendezett legyen, visszafogottan illatozva. Ehhez esszenciális olajként a zsálya, a szegfűszeg, valamint a cédrus járul hozzá leginkább.

 

Mostantól tehát a dús szakállal rendelkező férfiak egészen új szintre emelhetik arcszőrzetük ápolását, miközben még a bőrük is megkapja a neki járó gondoskodást.

 

(x)

További híreink
Divatpapucsok trendi hölgyeknek!
Itt a nyár, előkerültek a legszebb ruhák, a legrövidebb nadrágok és persze kedvenc lábbelijeink, a papucsok is. A könnyed darabokkal nemcsak a szettek egészíthetőek ki, d...
2020-07-16 20:24:39, Hírek, Fókuszban Bővebben
Plusz 20 milliárdot kap kormánypropagandára a köztévé
Csütörtöki ülésén döntött a Költségvetési Bizottság a 2021-es költségvetéshez benyújtott utolsó körös javaslatokról, köztük arról is, hogy a megszokott 77 milliárd forint...
2020-06-26 20:27:41, Hírek, Fókuszban Bővebben
Kényelmes és biztonságos hordozás megfelelő laptoptáska segítségével
A táska egy olyan hétköznapi használati tárgy, amellyel mindannyian rendelkezünk, mivel hasznossága tagadhatatlan. Ma már különböző céllal lehet táskákat vásárolni, akár ...
2020-06-21 13:00:50, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Megyek az utcán meglátok egy földön fekvő mozdulatlan embert. Megállok megkérdezem, hogy jól van e, nincs vála...
Bővebben >>