. Ma Hella napja van.
Kisvárdán már leszerepelt a Fidesz
2014-03-21 13:35:32
Kisvárdán már leszerepelt a Fidesz

Kisvárdán már leszerepelt a Fidesz

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Kisvárdában közel húszezren,  vonzás körzetében  százezer körülien  élnek. A városka erős Fideszes beállítottságú, de az MSZP-t  a  Jobbik is nagyon megelőzte a 2010 évi Országgyűlési Választásokon.  2010 előtt 16 évig független volt a polgármester. Kisvárda országgyűlési képviselőjelöltje   dr. Seszták Miklós, a polgármester Leleszi Tibor.

 

 

Kisvárdáról jelentkezett egy Hírhatár olvasó, aki ezt írta szerkesztőségünknek:

 

Elkötelezett jobboldali szavazó voltam, de úgy döntöttem, soha többet nem adom a voksomat a Fideszre  Mivel tartok a Fideszesektől, szeretném, ha a névtelenségem megmaradna, mert nagyon negatív  hatással lenne az életünkre ha kitudódna, hogy én írtam Önöknek.

 

Polgármesterünk egy  talpig becsületes és szerény ember, a gond az vele, hogy csak bábja az alpolgármesternek és az országgyűlési képviselőnek.

 

Az alpolgármester Zámbó István. Őt és és két testvérét Zámbó klánnak nevezik a városban.  Zámbó István  alpolgármester középső öccse Zámbó József, mielőtt  a testvére alpolgármester lett, egy vendéglátó üzletet irányított. Zámbó Gábor a legkisebb testvére üzletében dolgozott és  dolgozik a mai napig is. A felesége tanár.

 

A Zámbó klán hihetetlen módon kezdett gazdagodni, amit lehetett  felvásároltak, ők azt mondják pályázati pénzen szereztek ingatlant a város legjobb helyein.

 

Zámbó József  egy  éve vált el, az asszonyt kifizette 20 millióval és ezután csodásan kezdett gyarapodni. Egy 350-es Mercedest vásárolt magának, a fiának meg egy Porschét. Megvett több ingatlant a városban, mint ő mondja pályázati pénzből.  Ezt meg is értem de azok mint tudjuk csak 45%-ban vannak ingyen, a másik 45%-ot hitelből kell fizetni, és 10% önrészt kell beleadni. Egy húsboltról van szó meg egy most ruhaboltként üzemelő helyről. Nem hihető hogy az önerő mellett még a hitelek törlesztőrészletére is telik. Legalábbis ez egy tisztességesen élő, becsületesen dolgozó és adózó ember számára felfoghatatlan, hogy honnan, miből???

 

Zámbó Gáborról meg csak annyit, hogy ugyan egy pincér és egy tanár   jövedelméből  honnan van pénz  kettő darab tiszta új Honda terepjáróra,  meg olyan kb. 30 millás házra amit most újítottak fel és amibe Pestről hozattak lakberendezőt 2 millióért?

 

Zámbó Istvan alpolgármester már elnézést, de nekem ez a véleményem: egy szó szerint vett egoista buta bunkó... nem tud felolvasni egy szöveget egy rendezvényen úgy járt kommunikációs tréningre, hogy  egyáltalán meg tudjon szólalni.

 

 

Egy alkalommal egy szolgáltató helyen, szándékosan nem írom le hol, mert nem akarom bajba sodorni a tulajt, azt mondta, hogy csak a FIDESZ közeliek tudnak létezni a városban, mert erre nekik gondjuk van, ez az ő városuk...

 

Zámbó István alpolgármesternek,  tőlünk egy 20 km-re lévő vámszabadterületen áll a Bentley gépkocsija amit csak a választások után fog előhozni, ez nem pletyka hanem fix info........megvásárolt egy valamikor TSZ irodaként működő kúria stílusú épületet, ami helyi védelem alatt áll, és mint hallottam CASINO-t szándékozik benne csinálni.  Ez neki testhez álló, mert amíg lehetett,  több vendéglátó helyen is voltak gépei, de miután azok megszűntek, nem volt semmi, amit üzemeltetett volna, míg alpolgármester nem lett.  Utána lett neki három trafik, megvett egy másik kocsmát, ami már egy éve zárva van.

 

A  Zámbó klánra megérett már egy NAV  vizsgálat,  csak itt senki nem meri megtenni... Pedig biztosan lenne, hol keresgélni, hiszen a Polgármesteri Hivatalt most újították fel 1,1 milliárd forintból, ami nagyon sok pénz és bizonyára fillére el kell vele számolni. Talán csak a Zámbó klán adózott jövedelmét kellene összehasonlítani a vagyongyarapodásukkal és máris minden kérdésre ott lenne  a válasz.

 

Ez a mostani választás pedig egyenesen kiverte a biztosítékot.

 

Seszták képviselő úgy járkál itt, mint kakas a lucernába,  nem engedik más párt molinóját kirakni még magán területre sem, főleg ha az frekventált helyen van,  mert akkor jaj a tulajnak! De ő kirakhatta a sajátját egy iskola falára úgy, hogy még az utcanév tábla is le van takarva. Mint utólag megtudtam az iskola épülete Sesztáké, ő adta ki bérbe az államnak, hogy legyen benne iskola....de attól az még közintézmény... gondolom én.

 

Naná, ha valakinek hátulról piszkoskodva üzengetnek, hogyha kirakja más párt molinóját, akkor majd vállalja a következményeket meg mindenféle ellenőrzést meg majd jól rászállnak.  Na nem mintha ettől félnie kellene, de az ember itt él és ezeknek sok ágú a karjuk...

 

Nagyon sokan vagyunk, akik négy éve még hittünk bennük, de most tutira nem fogunk rájuk szavazni!


x x x

 

A foci támogatás  és a trafikmutyi   kapcsán elhíresült alpolgármestert most   újabb oldaláról ismerhettük meg, de hogy ez a választókat milyen irányban viszi Kisvárdán, majd eldől április 6-án.

 

Cikkünket elküldtük  Kisvárda polgármesterének, Leleszi Tibornak észrevételezésre és csak ennyit kérdeztünk:


  1. Van e bármi az olvasói levélben, amely nem tényszerű?
  2. A Zámbó család gyarapodásáról mi a véleménye?
  3. Tud e arról, hogy Kisvárdán az iskolán is Fideszes molinót helyeztek el?
  4. Tud –e arról, hogy más pártok molinóinak elhelyezését milyen módszerekkel akadályozza meg a kormánypárt helyi képviselője vagy más?

Ha kapunk választ, azonnal közöljük.

 

 

FOLYTATJUK....

Utoljára frissítve: 2014-03-24 19:06:02

További híreink
Milyen hatásai vannak a natúr szappannak?
A hipermarketekben és a drogériákban sajnos többségében olyan szappanokat árulnak, amelyek káros összetevőket is tartalmaznak. Amennyiben rendszeresen tapasztalod a kézsz...
2024-05-27 14:03:54, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az asztalláb javítása nem ördöngösség
A valódi fából készült bútorokat nem véletlenül szeretik oly sokan. Valahogy úgy érezheti az ember lánya és fia, hogy a természet egy darabja költözött az olykor annyira ...
2024-05-27 13:58:52, Hírek, Fókuszban Bővebben
Lakásfelszerelési eszközök, amelyekkel kényelmesebbé teheti otthonát
Lakásunk komfortos és praktikus kialakítása fontos, hogy mindennapjaink gördülékenyen teljenek. Akár már régóta meglévő ingatlanunkat csinosítgatjuk, akár egy új házba kö...
2024-05-09 18:11:05, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A hipermarketekben és a drogériákban sajnos többségében olyan szappanokat árulnak, amelyek káros összetevőket ...
Bővebben >>