. Ma Iván napja van.
Kerti garnitúra – az ideális szabadtéri kanapé
2023-05-10 11:37:06
Kerti garnitúra – az ideális szabadtéri kanapé

Kerti garnitúra – az ideális szabadtéri kanapé

Egy kerti garnitúrát kiválóan kihasználhattok majd. Olyan, mint a nappaliban a kanapé: többfunkciós berendezési tárgy, amely rengeteg programhoz biztosítja a kényelmet.

 

Kényelem és kellemes időtöltés kint is

 

A DODO kerti garnitúra kínálatában te sem fogsz csalódni. Olyan szép és időtálló darabokat találsz az oldalon, amelyeken rengeteg emlékezetes estét tölthettek majd el közösen a legváltozatosabb programokkal. Nem mindegy azonban, hogy hová, milyen garnitúra kerül. Ezek a darabok a szabadban állnak, így nem teljesen védtelenek az időjárás szeszélyességével szemben. Ha olyan helyre teszed a kerti garnitúrád, ahol nem kap majd semmiféle védelmet a nap, a csapadék és a szél ellen, akkor érdemes a műanyagból készült termékeket előnyben részesítened.

 

Ám a fémből készült garnitúrák is kiválóak lehetnek ezekre a helyekre. A masszívabb elemek hasznosabbak, mert a szél nem boríthatja majd fel őket könnyűszerrel.

 

Csak kiváló minőségű és kifogástalan modellt válassz

 

Valószínűleg kerti garnitúrát nem szezononként szeretnél te sem beszerezni. Pont emiatt a legjobb minőséget és a legtartósabb darabokat keresd! Nem biztos, hogy pont ezeket találod meg az akciós termékek között, de hidd el, kifizetődőbb a minőségire szavaznod, mert sokkal tovább élvezheted majd kényelmüket, tartósságukat és szépségüket.

 

A már említett műanyag mellett még számos más anyagú terméket is találhatsz a kereskedésekben: fából, edzett acélból, alumíniumból vagy műrattanból készült modelleket. A fából készült kerti garnitúrák nagyon mutatósak, de ezek igénylik a legtöbb odafigyelést és törődést is. Minden évben meg kell kapniuk az előírt védelmet, hogy sokáig szolgálhassanak és tegyék még pompázatosabbá a környezetüket. Csak fagymentes helyen tárolhatók.

 

Jó választás lehet a fémből készült kerti garnitúra. A kisebb, karcsúbb darabok erkélyekre is ideálisak. Főleg acélból és alumíniumból készült változatokat találhatsz a piacon. Ezeknél a felületkezelés nagyon fontos, hogy ne rozsdásodjanak idő előtt.

 

Alaposan tervezd meg

 

Ha már alig várod, hogy a szabadban gyűlhessen össze a család, vagy a barátok egy-egy élvezetes eseményre egy új kerti garnitúra kényelmében, akkor alaposan tervezd meg a beszerzést! Más kell, ha csak üldögélnétek ott és beszélgetnétek, más, ha étkezésre és grillezésre is használnátok a teret. Fontos tudnod, hogy mekkora hellyel gazdálkodhatsz. Ahhoz, hogy biztonságosan és zavartalanul lehessen ott közlekedni, azt ajánlják általában, hogy maximálisan a tér felét foglalják el a bútorok. Praktikusak az összecsukható elemek, ha nem kellenek, könnyen elrakhatók.

További híreink
„Öntsünk TISZ(t)A vizet a pohárba” – Magyar Péter reagált az ATV nyilatkozatára
Magyar Péter, a TISZA párt alelnöke hétfőn este Rónai Egon – általa – provokatívnak vélt interjúkezdetére radikálisan reagált és kb. két perc elteltével élő adásban kisét...
2024-06-11 18:06:00, Hírek, Fókuszban Bővebben
Ezért érdemes full-stack ügynökségre bízni a webshop készítést
Egy online marketing ügynökség leginkább akkor jelent kiváló választást, ha nemzetközi terjeszkedésben gondolkodunk, a gyors növekedés létfontosságú a vállalkozásunk élet...
2024-06-11 17:04:24, Hírek, Fókuszban Bővebben
Ezek az italok biztosan a nagy alkotók kedvencei között lennének
Vajon milyen italok nyűgöznék le a világ legnagyobb alkotóit? Olyan különlegességeket mutatunk be, amelyekkel biztosan örömmel koccintott volna Leonardo da Vinci, Johann ...
2024-06-08 11:02:07, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy online marketing ügynökség leginkább akkor jelent kiváló választást, ha nemzetközi terjeszkedésben gondolk...
Bővebben >>