. Ma Ulrik napja van.
Kényeztetés mesterfokon
2022-05-16 11:11:15
Kényeztetés mesterfokon

Kényeztetés mesterfokon

Ha örömszerzésről van szó, érdemes magasra tenni a lécet. Akár egyedül, akár párban vágsz bele a kalandba, a luxuseszközökben nem fogsz csalódni. Ezekből mutatunk be most néhányat a teljesség igénye nélkül!

 

Technológia a szexuális eszközök világában

 

Ma már számos szexuális eszköz elérhető egészen változatos árakon. Az elektronikát alkalmazó, sokszor okostelefonnal is párosítható és irányítható eszközök jelentik az erotikus kiegészítők csúcsát. Ezek a termékek a legdrágábbak, ugyanakkor ezeket lehet a lehető legtöbbféle módon használni. Azok számára, akik igazán különleges élményekre és extra kényeztetésre vágynak, érdemes beszerezni legalább egy ilyen kis masinát. Számos vibrátor található a Vágyaim.hu-nál, érdemes körülnézni az oldalon.

 

Ezek a legszínvonalasabb termékek

 

A LoraDiCarlo kollekció darabjai biztosan nem okoznak majd csalódást. A maszturbálást mesteri szintre emelő vibrátorok mikrorobotos technológiával rendelkeznek. Jellemzőjük, hogy tökéletesen képesek imitálni az emberi test természetes mozgásait.

 

A Lovense Lush 3 az egyik legnépszerűbb márka a vibrátorok világában. Ennek oka sokrétű: okosakkuval rendelkezik és számos platformról, távolról is vezérelhető. Kicsi, érzéki és kiválóan idomul a női testhez. Rendelkezik mindazokkal a tulajdonságokkal, amelyekkel a típus korábbi verziói, azonban még jobb minőségben. Nem véletlenül a hölgyek kedvence ez az okos kis vibrotojás. Távkapcsolat fenntartására, egyéni örömszerzésre és páros élmények okozására is alkalmas. 

 

A LELO Enigma egy csiklóizgató, amely természetesen a G-pontot is meg tudja közelíteni. Jól illeszkedik a kézbe és a testrészekhez vagy azokba is. Többféle funkció elérhető rajta, határtalan élményeket teremtve ezzel azoknak, akik készen állnak a maximális kényeztetésre. 

 

A LELO Sila egy klitoriszizgató, amely letisztult formájának, ergonomikus kialakításának és esztétikus megjelenésének köszönhetően garantáltan rabul ejt majd. A hanghullámos technológiával működő készülék 8 fokozatban képes az izgatásra.

 

Az OhMyG első blikkre pontosan olyan, mint egy hagyományos vibrátor. Mikor azonban kipróbálod, rögtön megérzed, mennyire különleges. A G-pont környékén egy lüktető golyócska helyezkedik el, amellyel eddig ismeretlen vizekre evezhetsz. Az intenzív élmény garantált.

 

Ez a jelenlegi legkülönlegesebb vibrátor

 

A csigára emlékeztető alakkal rendelkező Snail Vibe Duo a leginnovatívabb dizájnnal bíró díj tulajdonosa, és kívül-belül kényeztet. Folyamatosan aktuális igényeidhez és a tested adottságaihoz igazodik. Hidd el, le sem bírod majd tenni.

 

Egy luxusvibrátornak minden hölgy fehérneműs fiókjában bérelt helye kell, hogy legyen, hiszen sosem lehet tudni, mikor lesz rá azonnal szükség!

 

(x)

További híreink
Este tizenegyig lesz díszkivilágítás Budapesten
"Nem borul sötétbe a város, csak végre korszerű lesz a világítás!" – reagált Budapest főpolgármestere a propagandamédia városvezetést ért vádjaira, amiben azt állítják, h...
2022-07-03 11:26:47, Hírek, Fókuszban Bővebben
Elektromos autó és töltése
A napjainkban megfigyelhető folyamat mögött, miszerint az elektromos autók napról napra jelentősebb részesedést foglalnak el a forgalomban lévő autók között, rendkívül so...
2022-06-27 09:28:58, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az ájult úszónőt kimentő edzőnő keményen bírálta a vizes vb vízimentőit – Merkely szerint más sportágban kellene próbálkozni
„Valószínűleg neki nem ez a sport való” – mondta Merkely Béla – képünkön -, a FINA világbajnokság egészségügyi szolgálatának vezetője, a SOTE rektora arról az amerikai sz...
2022-06-24 21:14:01, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A napjainkban megfigyelhető folyamat mögött, miszerint az elektromos autók napról napra jelentősebb részesedés...
Bővebben >>