. Ma Ervin napja van.
Ingyenes számítástechnikai tanfolyam a kerületi kismamák számára
2015-09-04 06:35:28
Ingyenes számítástechnikai tanfolyam a kerületi kismamák számára

Ingyenes számítástechnikai tanfolyam a kerületi kismamák számára

Budapest Főváros XIII. Kerület Önkormányzata - a munkába állás megkönnyítése érdekében - felhívással fordul a kerületben lakó kismamákhoz.


2011 óta folyamatosan, évi két alkalommal indított képzéseink kedvező tapasztalataira és a nagy érdeklődésre tekintettel a XIII. kerületi önkormányzat ismét ECDL Start számítástechnikai tanfolyami lehetőséget biztosít kismamák részére.

 

A 4 modul megszerzését lehetővé tevő tanfolyamon XIII. kerületi lakóhellyel rendelkező kismamák vehetnek résztA képzés 15 fős csoportban indul, 90 órás, 15 hetes időtartamú (30 alkalom, heti 2x3 óra). A foglalkozások 2015.szeptember 14-től 2015. december végéig délelőtti időpontban zajlanak. 

 

A 60 órás alapozó képzést a Prevenciós Központban (Tüzér utca 56-58.) tartjuk, a 30 órás vizsgára felkészítő tanfolyamot és a vizsgáztatást az ECDL vizsgaközpont Németh László Gimnázium (Nővér utca 15-17.) végzi. A számítógéptermet, a szakképzett tanárokat és a vizsgadíjat az önkormányzat biztosítja.  

 

A tanfolyam idejére 2 év feletti gyermekek részére gyermekfelügyeletet tudunk biztosítani a Gyermekházban (Dagály utca 15/A) található Tücsöktanyán.

 

A jelentkezési lapokat az érdeklődők átvehetik a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán, vagy letölthetik az önkormányzat honlapjáról.

 

A kitöltött jelentkezési lapokat 2015. szeptember 4-től 9-ig személyesen adhatják le a Polgármesteri Hivatal (Béke tér 1.) ügyfélszolgálaton. A tanfolyamra a jelentkezés sorrendjében kerülhetnek be a résztvevők.

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Környezetünk Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha en...
Bővebben >>