. Ma Ervin napja van.
Egyensúlyvesztéstől az új egyensúlyig
2017-02-14 07:54:32
Egyensúlyvesztéstől az új egyensúlyig

Egyensúlyvesztéstől az új egyensúlyig

A PénteK13 programsorozat keretében február 17-én, pénteken 19.30 órától Pál Ferenc előadása Egyensúlyvesztéstől az új egyensúlyig címmel az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban.


Pál Feri atya – ahogy mindenki nevezi - rendkívüli adottságú előadó. Azokról a kérdésekről beszél, amelyek a legjobban foglalkoztatnak minket, és sosem elégszik meg olcsó, közhelyes válaszokkal – ha valamivel foglalkozni kezd, annak a mélyére ás. Egyszerre alapoz a pszichológia legfrissebb kutatási eredményeire, mentálhigiénés szakemberként és pszichodráma csoportvezetőként a saját szakmai tapasztalataira, merít a spiritualitás világából, valamint személyes élményeiből, amelyek közül a fájdalmasakat sem szégyelli megosztani. Teszi mindezt lebilincselően érdekesen, eredetien, szórakoztatóan, és olyan fergeteges humorral, hogy ha nem lenne pap, stand-up komikusként is nagyszerűen megállná a helyét.

Belépődíj elővételben felnőtteknek 2.000 Ft, diákoknak, nyugdíjasoknak 1.600 Ft, Az előadás napján egységesen 2.500 Ft (XIII. Kerületi Kártyával 10% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából. A kedvezmények nem összevonhatóak! Jegyek a helyszínen vagy elektronikusan itt válthatók.).

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Környezetünk Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei le...
Bővebben >>