. Ma Zsuzsanna napja van.
Divatpapucsok trendi hölgyeknek!
2020-07-16 20:24:39
Divatpapucsok trendi hölgyeknek!

Divatpapucsok trendi hölgyeknek!

Papucsban úgy érezzük, mintha semmi nem lenne a lábunkon. A következő pár sorban kifejezetten egy típusról, a divatpapucsról lesz szó.

 

Miért éppen a papucs?

 

Vannak, akik nyáron sem viselnek szívesen papucsot, inkább szandált, sarut vagy félcipőt húznak, míg mások alig várják, hogy belebújjanak! Tulajdonképen ennek a megosztottságnak nyilván szubjektív okai vannak, de az tény, hogy előnyei és hátrányai egyaránt vannak a papucs viselésének.

 

Ezen lábbelik előnyei, hogy nagyon jól szellőznek, gyorsan felvehetőek, és némelyik darabbal akár a vízbe is bemehetünk. Sokféle fazonban kaphatóak, ráadásul általában minden méretben tudsz vásárolni a kiszemelt darabból.

 

Hátrányuk talán az, hogy nem alkalmasak minden programhoz. Az eleganciát csak részben tükrözik, de eseménydús programhoz nem ajánlott felvenni, mert megvan rá az esély, hogy lecsusszan a lábról. A mozgalmas események alatt szintén más típusú lábbeli az optimális, nehogy apróbb horzsolások érjék lábadat!

 

A papucsok ásza

 

Bármilyen papucs mellett is voksolsz, elsődleges szempont a minőség lesz. Ebben a LifeStyleShop sokszínű papucskínálata nagyban segít neked, hiszen itt megannyi típusú, mintájú és márkájú darabra lelhetsz.

 

Azonban tegyük szívünkre a kezünket hölgyeim; valamennyiőnk kedvenc típusa a divatpapucs. Ha azon nők közé tartozol, akik szeretik követni a legfrissebb trendeket, akkor olyan darabok vásárlása ajánlott, amelyek modern hatást kölcsönöznek viselőjüknek.

 

Vannak olyanok, akik még a sarki boltba sem szeretnek alulöltözötten menni, és a papucs számukra kizárólag a házon vagy a kerítésen belül viselt lábbelinek számít. Számukra tökéletesek a divatpapucsok.

 

Milyen márkák léteznek?

 

Ezen típusú papucsok közül egyszerűen választhatsz, habár a döntés leginkább attól függ, hogy milyen feltételeket preferálsz. A Rieker vagy a Birkenstock márkanevek a kényelmet és a stabilitást hivatottak képviselni a piacon. A Desigual márka már egy színes, vidám és korhű szellemiséget sugall a viselőről. Az igazi úttörők számára a Tommy Hilfiger, az s.Oliver és az Esprit papucsok lesznek tökéletesek.

 

Bármely márka vagy stílus mellett is döntesz, a lényeg, hogy hozd ki magadból, megjelenésedből a legtöbbet!

 

Ki mondta, hogy papucsban nem lehetsz divatos? Itt az ideje leszámolni ezekkel a sztereotípiákkal, hiszen bármit is viselsz, ha jól érzed magad benne, és tükrözi a stílusod, akkor valósággal sugárzol majd benne!

További híreink
Plusz 20 milliárdot kap kormánypropagandára a köztévé
Csütörtöki ülésén döntött a Költségvetési Bizottság a 2021-es költségvetéshez benyújtott utolsó körös javaslatokról, köztük arról is, hogy a megszokott 77 milliárd forint...
2020-06-26 20:27:41, Hírek, Fókuszban Bővebben
Kényelmes és biztonságos hordozás megfelelő laptoptáska segítségével
A táska egy olyan hétköznapi használati tárgy, amellyel mindannyian rendelkezünk, mivel hasznossága tagadhatatlan. Ma már különböző céllal lehet táskákat vásárolni, akár ...
2020-06-21 13:00:50, Hírek, Fókuszban Bővebben
Egy kicsit merüljünk el a Vintage Malt Whisky bűvöletében
A Vintage Malt Whisky története valóságos sikersztori, méghozzá egyenesen Skóciából. Persze nemcsak inspirációszerzés céljából érdemes jobban megismerni a márkához kapcso...
2020-06-21 12:53:00, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A gyerekeivel eltűnő ibizai milliárdos ügye nagy vihart kavart a hazai közvéleményben, csakhogy azóta kiderült...
Bővebben >>