. Ma Ervin napja van.
Bővül a kaszinó-oligarchák csapata
2016-06-22 03:31:51
Bővül a kaszinó-oligarchák csapata

Bővül a kaszinó-oligarchák csapata

Az Együtt felháborítónak tartja, hogy csak az szállhat be a kaszinóbizniszbe, aki jóban van a miniszterelnökkel. Az Együtt kormányváltás után elszámoltat minden fideszest, aki közreműködött a magyarok meglopásában.


Andy Vajna és Szima Gábor után most Garancsi István is beszáll a kaszinóbizniszbe - írta meg a mfor.hu. Garancsi a Casino Sopron Szórakoztatásszervező Kft-t tulajdonló PANNON-Partner Kft-nek lett a tulajdonosa. Ezzel Orbán Viktor kötélbarátja lett a soproni kaszinózás legfőbb haszonélvezője.

 

Az Együtt szerint felháborító, hogy a kormány azért hozta létre a kaszinótörvényt, hogy a saját oligarcháit hozza helyzetbe, és a fideszes haverok zsebét megtömjék, vazallusaikat kifizethessék. Most már csak az szállhat be a kaszinóbizniszbe, akinek a miniszterelnök megengedi. Ráadásul a saját oligarcháinak még könnyített feltételeket is biztosít a kormány, hiszen a kaszinóknak nincs előírva az online pénztárgép, miközben minden más vállalkozásnak kötelező.

 

Az Együtt követeli a kormánytól, hogy vonuljon vissza a kaszinópiacról, és mostantól csak szabályozó funkciót töltsön be: ne mondja meg, hogy a szerencsejátékban ki kereshet pénzt és ki nem.

 

A Fidesz nem lesz örökké hatalmon: a korrupció kormánya meg fog bukni, és akkor ezeknek az embereknek felelniük kell majd azért, hogy meglopták és megkárosították a magyar embereket.

 

Együtt - OS

További híreink
Tudnivalók a helyes fogmosásról, nem csak gyerekeknek
Sokan úgy gondolják, hogy szájhigiénés oktatásra csak a gyerekeknek van szüksége, azonban a fogorvosok tapasztalatai alapján felnőttek számára sem árt az ismétlés. A hely...
2024-04-26 11:40:26, Hírek, Fókuszban Bővebben
Ó, azok a fránya hormonok!
A hölgyek a hónap piros betűs napjain tapasztalhatják, hogy a hormonok játszadoznak velük. 40 éves kor felett a menstruáció rendszertelenné válhat, a tünetek erősödhetnek...
2024-04-26 11:38:45, Hírek, Fókuszban Bővebben
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>