. Ma Ervin napja van.
Az USA kormánytagokat vádol korrupcióval
2014-10-19 08:11:42
Az USA kormánytagokat vádol  korrupcióval

Az USA kormánytagokat vádol korrupcióval

Az Egyesült Államok a magyar kormány több tagját korrupcióval vádolja. André Goodfriend, az Egyesült Államok budapesti ügyvivője, diplomáciai képviselője, aki rangját tekintve a nagykövet után az első ember. Goodfriend a magyar állami televíziónak (M1) adott interjúban  világosan fogalmazott. „Vannak itt személyek, egészen pontosan közéleti személyiségek és kormánytagok, akiket az Egyesült Államok nem tekint alkalmasnak arra, hogy beutazzanak”

 

A galamuscsoport írása egyértelmű, mi több, félreérthetetlen: A Spiegel híradása az Egyesült Államokból kitiltott magyar kormánytagokról és közéleti személyiségekről:

 

A Der Spiegel című német politikai heti magazin hírügynökségi jelentésekből készült összeállítást közölt Korrupció: Az Egyesült Államok beutazási tilalommal sújtott magyar hivatalos személyeket címmel. A hírről beszámolt számos további német nyelvű lap és műsorszóró is. „Nem alkalmas amerikai beutazásra”: az Egyesült Államok a magyar kormány több tagját korrupcióval vádolja, és egyelőre nem engedi be őket az országba. A budapesti amerikai ügyvivő bekérették. –írja a galamuscsoport.


Az MSZP fordítása is egyezki előbbiekkel:  „Az M1 Híradójának adott interjúban André Goodfriend viszont már kormánytagokat említett. Az ügyvivő azt mondta, "ha egyes személyek, korrupt kormányzati tisztségviselők sértik az Egyesült Államok érdekeit, akkor a mi törvényeink lehetőséget biztosítanak arra, hogy számukra megtiltsuk a belépést az Egyesült Államokba".

 

Szijjártó Péter magyar külügyminiszter felszólította Washingtont, hogy haladéktalanul tegye le az asztalra a bizonyítékokat, amelyekre vádjait alapozza.

 

Az amerikaiak soha nem fogják elárulni a népnek, hogy ki az a 10  korrupt magyar. De  Szíjjártóéknak kötelességük megmondani, mert nekik  már tudniuk kell!  Ennek tényét az USA közleménye bizonyítja:

A büntetőjogi eljárás lefolytatása kérdésében az illető ország dönt. A magánélet védelmét célzó amerikai törvények megtiltják számunkra, hogy kiadjuk az illető személyek nevét.”


Csak azt lehet büntetőeljárás alá vonni, akiről tudjuk, hogy kicsoda! Vagyis az USA kiadta a neveket, csak azt nem hozhatja nyilvánosságra.

 

Ébresztő ellenzék!

Ki fogja felszólítani a miniszterelnököt a lemondásra? Mire vártok és miért vártok?

További híreink
Tudnivalók a helyes fogmosásról, nem csak gyerekeknek
Sokan úgy gondolják, hogy szájhigiénés oktatásra csak a gyerekeknek van szüksége, azonban a fogorvosok tapasztalatai alapján felnőttek számára sem árt az ismétlés. A hely...
2024-04-26 11:40:26, Hírek, Fókuszban Bővebben
Ó, azok a fránya hormonok!
A hölgyek a hónap piros betűs napjain tapasztalhatják, hogy a hormonok játszadoznak velük. 40 éves kor felett a menstruáció rendszertelenné válhat, a tünetek erősödhetnek...
2024-04-26 11:38:45, Hírek, Fókuszban Bővebben
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei le...
Bővebben >>