. Ma Csilla napja van.
A terézvárosi önkormányzat fotókkal igazol
2016-07-30 11:20:15
A terézvárosi önkormányzat fotókkal igazol

A terézvárosi önkormányzat fotókkal igazol

Terézvárosban, július hónap közepén kilakoltattak egy rokkant, 72 éves embert, melyről szerkesztéségünket az MSZF értesítette. E híradás kapcsán Bundula Csaba, terézvárosi alpolgármester is elmondta portálunkon álláspontját. Az alpolgármester állásfoglalására megérkezett az MSZF alapítójának válasza, melyet szintén közzé tettünk.


A terézvárosi idős ember kilakoltatása napjainkra  médiabotránnyá nőtte ki magát, és ma újabb fordulópontjához érkezett. Bundula Csaba alpolgármester fotókkal, tételesen bizonyítja azt, miért kellett, a többi lakó védelme érdekében kilakoltatniuk az idős lakót. Azt is elénk tárja az alpolgármester, milyen körülményt biztosított az önkormányzat az idős embernek.


 

 Bundula Csaba alpolgármester elmondta:

 

A Simó Endre által kirobbantott, több mint egy éve tartó nyilatkozatháborút az önkormányzat nem kívánja újabb „hadszíntéren” folytatni. Egyszerűen azért, mert Simó Endre vagy nem akarja, vagy képtelen megérteni az önkormányzat érveit. 


Ezért a cikkében megjelent valótlanságok, ferdítések helyett néhány fotóval illusztráljuk, hogy egykori bérlőnk milyen, emberi életre alkalmatlan állapotok között lakott, s e helyett mit ajánlj fel számra az önkormányzat. Monomániásan ragaszkodik saját téveszméihez, ezért csúsztat folyamatosan, vezeti félre olvasóit.


Ép ésszel fel nem fogható, hogy Simó Endre miért ragaszkodott ahhoz, hogy pártfogoltja továbbra is ilyen méltatlan körülmények között éljen. Azzal, hogy nyilatkozataival folyamatosan és alaptalanul támadta önkormányzatunkat, csak nehezítette a segítő szándék által vezérelt intézkedéseinket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az eddig fennálló, normális élethez nem megfelelő viszonyok helyett önkormányzatunk lehetővé teszi Hüvelyes Lajos számára, hogy egy másfél szobás, frissen felújított, komfortos, vidéki kertes házban folytassa életét.

 

 

 

 

 

Utoljára frissítve: 2016-07-31 08:39:16

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándék...
Bővebben >>