. Ma Mihály napja van.
A terézvárosi önkormányzat fotókkal igazol
2016-07-30 11:20:15
A terézvárosi önkormányzat fotókkal igazol

A terézvárosi önkormányzat fotókkal igazol

Terézvárosban, július hónap közepén kilakoltattak egy rokkant, 72 éves embert, melyről szerkesztéségünket az MSZF értesítette. E híradás kapcsán Bundula Csaba, terézvárosi alpolgármester is elmondta portálunkon álláspontját. Az alpolgármester állásfoglalására megérkezett az MSZF alapítójának válasza, melyet szintén közzé tettünk.


A terézvárosi idős ember kilakoltatása napjainkra  médiabotránnyá nőtte ki magát, és ma újabb fordulópontjához érkezett. Bundula Csaba alpolgármester fotókkal, tételesen bizonyítja azt, miért kellett, a többi lakó védelme érdekében kilakoltatniuk az idős lakót. Azt is elénk tárja az alpolgármester, milyen körülményt biztosított az önkormányzat az idős embernek.


 

 Bundula Csaba alpolgármester elmondta:

 

A Simó Endre által kirobbantott, több mint egy éve tartó nyilatkozatháborút az önkormányzat nem kívánja újabb „hadszíntéren” folytatni. Egyszerűen azért, mert Simó Endre vagy nem akarja, vagy képtelen megérteni az önkormányzat érveit. 


Ezért a cikkében megjelent valótlanságok, ferdítések helyett néhány fotóval illusztráljuk, hogy egykori bérlőnk milyen, emberi életre alkalmatlan állapotok között lakott, s e helyett mit ajánlj fel számra az önkormányzat. Monomániásan ragaszkodik saját téveszméihez, ezért csúsztat folyamatosan, vezeti félre olvasóit.


Ép ésszel fel nem fogható, hogy Simó Endre miért ragaszkodott ahhoz, hogy pártfogoltja továbbra is ilyen méltatlan körülmények között éljen. Azzal, hogy nyilatkozataival folyamatosan és alaptalanul támadta önkormányzatunkat, csak nehezítette a segítő szándék által vezérelt intézkedéseinket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az eddig fennálló, normális élethez nem megfelelő viszonyok helyett önkormányzatunk lehetővé teszi Hüvelyes Lajos számára, hogy egy másfél szobás, frissen felújított, komfortos, vidéki kertes házban folytassa életét.

 

 

 

 

 

Utoljára frissítve: 2016-07-31 08:39:16

További híreink
Tippek az operációs rendszer kiválasztásához
A számítógépek elengedhetetlen része, mondhatnánk úgy is, hogy a lelke az operációs rendszer. Napjainkban azonban már több eszköz is használ ilyen keretrendszert: tablete...
2023-09-27 10:15:21, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mivel tehetjük hangulatosabbá otthonunkat?
Az őszi időszak beköszöntével nagyobb fókusz helyeződik otthonunk csinosítgatására, díszítésére. Ez nem is meglepő, ugyanis ilyenkor a benti programok, a közös családi ét...
2023-09-23 13:41:12, Hírek, Fókuszban Bővebben
Nem mindegy, milyen kivitelezőt választunk a felújításhoz
A felújítás minden család életében egy igazán komoly beruházást jelent. Rengeteg műveletre oda kell figyelni és anyagilag sem elhanyagolható feladatról beszélünk. Ezért i...
2023-09-21 12:24:02, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Nem tudja, kinek az ötlete volt az Orbán Viktor idézetek falra helyezése, a táblával ő is csak akkor szembesül...
Bővebben >>