. Ma Ulrik napja van.
A beépíthető sütő beszerelése: hogyan és hova?
2022-06-15 12:47:23
A beépíthető sütő beszerelése: hogyan és hova?

A beépíthető sütő beszerelése: hogyan és hova?

Konyha megtervezése

 

Az életünk kialakításában talán a konyha megtervezése a legfontosabb dolog. Itt kezdjük meg a napot, itt főzzük meg a vasárnapi ebédet, az ünnepi vacsorát, ez a társasági élet egyik fő központja. Nem véletlenül fontos, hogy milyen háztartási eszközöket szerzünk be ebbe a helyiségbe. Az onlineMárkaboltok elektromos beépíthető sütőivel azonban megkönnyíthetjük a mindennapos munkát, hiszen ezekkel sokkal gyorsabban és hatékonyabban készíthetjük el a fogásokat. 

 

Amikor tervezésre kerül sor, akkor nagy figyelmet kell fordítani a megfelelő készülékekre, hiszen nem mindegy, hogy milyen típus kerül az otthonunkba. Különösen igaz ez a főzőlapra, a sütőre, hiszen ezek az eszközök nagy hatással vannak a mindennapos konyhai sürgés-forgásra. 

 

Válasszunk olyan beépíthető sütőt, ami passzol a konyhához

 

A konyhának praktikusnak és sokoldalúnak kell lennie ahhoz, hogy minden igényünket kielégíthesse. Figyelmet kell fordítani a méretekre, a márkára, a kivitelre, hiszen bizonyos készülékek nem kerülhetnek az ablakhoz. A legfontosabb, hogy a sütő megfeleljen mindannak, amit elképzeltünk az otthonunkba. Gondoljuk át, hogy milyen gyakran használnánk, mekkora kapacitásra van szükségünk, hiszen egy többfős család esetében mindenképpen a nagyobb típusra van szükség. 

 

A munkafelület alatti sütőkkel el tudjuk kerülni azt, hogy felesleges helyet vegyen el az előkészítő helyből, azonban sokaknak megerőltető lehet a folyamatos hajolgatás. A beépíthető készülékek nem véletlenül népszerűek, hiszen bárhová kerülhetnek, rugalmasan beszerelhetőek, többféle méretben kaphatóak. 

 

Hol van az ideális helye a konyhában?

 

Mivel a sütők hőt termelnek, így a beszerelés során mindenképpen figyeljünk arra, hogy ne kerüljön olyan készülékek, tárgyak közelébe, amelyek nem viselik el a meleget. Kerüljük a hűtőszekrény mellé való beépítést, azonban mivel nem engedik ki annyira a hőt, így nyugodtan tehetjük őket fából készült szekrénybe. Fontos azonban, hogy az elhelyezésének megtervezésekor győződjön meg arról, hogy a burkolat, a bútorok, a pult elbírja-e az extra hőmérsékletet. Érdemes asztalossal egyeztetni a beépíthető sütőkkel kapcsolatban, hiszen ők sokkal tisztábban látják az adott helyzetet.

 

Ami pedig a méretet illeti, ez is lényeges lehet az elhelyezés során, hiszen kaphatóak 60 és 90 cm-es típusok egyaránt. Nem mindegy tehát, hogy mekkora a háztartási készülék, ugyanis egy panellakás apró konyhájában nem biztos, hogy megfelelő választás lehet egy nagyobb modell. 

További híreink
Este tizenegyig lesz díszkivilágítás Budapesten
"Nem borul sötétbe a város, csak végre korszerű lesz a világítás!" – reagált Budapest főpolgármestere a propagandamédia városvezetést ért vádjaira, amiben azt állítják, h...
2022-07-03 11:26:47, Hírek, Fókuszban Bővebben
Elektromos autó és töltése
A napjainkban megfigyelhető folyamat mögött, miszerint az elektromos autók napról napra jelentősebb részesedést foglalnak el a forgalomban lévő autók között, rendkívül so...
2022-06-27 09:28:58, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az ájult úszónőt kimentő edzőnő keményen bírálta a vizes vb vízimentőit – Merkely szerint más sportágban kellene próbálkozni
„Valószínűleg neki nem ez a sport való” – mondta Merkely Béla – képünkön -, a FINA világbajnokság egészségügyi szolgálatának vezetője, a SOTE rektora arról az amerikai sz...
2022-06-24 21:14:01, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Te is azok közé tartozol, akik akár a legforróbb nyáron is megfáznak? Bosszantó, amikor mindenki lenge nyári r...
Bővebben >>