. Ma Hella napja van.

TÉLI MÁRTA

SZÍNMŰVÉSZ - JAZZÉNEKES

PRODUCER - MŰFORDÍTÓ

AUSZTRÁL HOLISZTIKUS KINEZIOLÓGIAI VÉGZETTSÉG

 

Bemutatjuk  Önöknek  Téli Márta kinezilógust, aki az országban egyediülálló módon Melbourne-ben, az ACCM (Australian College of Complementary Medicine) nevű iskolában szerezte diplomáját. Az iskolát a kineziológia területén méltán elismert Charles Krebbs a LEAP program létrehozója és Chris Rowe alapította. Ez az egyetlen iskola a világon, amely integráltan oktatja  a kineziológiai modulokat, a kínai medicinát, a csakra rendszerek holografikus használatát, a virág esszencia terápiát, a táplálkozás tudományt, az energetikai/frekvencia kezeléseket, az anatómiát, stb...

 

Téli Márta Melbourne-i rendelőjében szerzett tapasztalatai szerint, abban tud segíteni Önöknek a 13. kerületben, hogy a Holisztikus Kineziológia módszerével, hogyan vehetik kezükbe életük irányítását.

 

        HOLISZTIKUS KINEZIOLÓGIA    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Készen áll arra, hogy kezébe vegye élete irányítását? 

 

A cél, hogy visszataláljon saját erőközpontjához, melynek aktiválásával olyan életet élhet, amire mindig vágyott.

A kineziológia ma már világszerte elismert módszer, amely izomteszteléssel deríti ki, és hozza felszínre azokat a stressz programokat, amelyek sok esetben anélkül, hogy tudatában lennénk, meghatározza a különböző élethelyzetekre adott válaszreakcióinkat.

Életünk során sokféle programot installálunk. 6 éves korunkig (beleértve az anyaméhben töltött időszakot is), mindent és bármit magunkba szívunk. Bármit, mert a gyermek nem ítélkezik, és mert gyermekkorunkban a Théta agyhullámok frekvenciája dominál. Ezen az agyhullám frekvencián vagyunk a leginkább befogadók. Gondoljunk bele, milyen gyorsan és könnyedén tanulnak a kicsik!

A külvilágból, szülőktől, tanároktól, testvérektől, stb. befogadott programok tovább futnak a „rendszerünkben” anélkül, hogy tudnánk róla. Olyan programok, mint például: „nem szabad”, „a világ veszélyes hely”, „ha szeretnél, nem tennél ilyet”, „soha nem viszed majd semmire”, „rossz vagy”, „butaságokat beszélsz”, stb. 

Ezek a programok, bár legtöbbször jó szándékból (meg akarnak védeni, ösztönözni szeretnének) születnek, általában nem szolgálnak minket. Amikor valódi énünk és ezek a programok összeütközésbe kerülnek egymással, azt stresszként, frusztrációként éljük meg.  Mivel azonban nem tudunk a bennünk futó programokról, a külvilágban keressük az okokat, mondván: mindez mások miatt, a helyzet miatt történik velünk. Ebben a pillanatban ki is adtuk saját kezünkből az életünk fölötti hatalmat. Azt hisszük, ha rá tudnánk venni másokat arra, hogy úgy viselkedjenek, gondolkodjanak, érezzenek, ahogy szerintünk kellene, akkor boldogok lennénk. Már tovább is vittük azt a programot, hogy olyasmit facsarjunk ki valakiből, ami nincs benne. Mindez a stressz/frusztráció idővel betegségek, idegesség, kellemetlen élethelyzetek formájában is megjelenhet, mintegy üzenve arról, hogy min kéne változtatnunk saját magunkban.    

A kineziológia eszközeivel megtalálhatjuk, és törölhetjük a minket nem szolgáló programokat, és újakat „installálhatunk”, amelyek harmóniában vannak valódi énünkkel.

 

Hogyan zajlik egy kineziológiai kezelés?                              

Az első találkozás alkalmával megbeszélik, milyen problémával szeretne foglalkozni. Ez lehet egy adott életterület (párkapcsolat, munka, tanulás, egészség, stb.),  egy adott probléma (testi fájdalom, hízás, fogyás, bőrproblémák, testtartás, stb.), vagy általános közérzetjavítás.

A kezelés ezután egy masszázsasztalon,  fekvő helyzetben történik, tehát érdemes kényelmes öltözéket viselni. A kezelés alatt izomteszteléssel találjuk meg a testben elraktározott stressz program információkat. 

A tesztelések alatt felszínre hozott információkat megbeszéljük, majd a megfelelő korrekcióval (akupresszúrás pontok, meridián hangvillák, virág esszenciák, vizualizáció, agyintegrációs korrekció, csakra hologram korrekciók, stb.) harmonizáljuk az Ön teljes lényét.

 

Milyen hosszú egy kineziológiai kezelés?

Az első alkalom általában másfél óra, míg a következő alkalmak egy óra hosszúak. Tapasztalataim szerint 5 kezelés szükséges ahhoz, hogy a régi programokat töröljük, és az újakat befogadva pozitív változások induljanak el az életében.

 

A gyógyulás és harmónia megteremtése a változás iránti  elkötelezettséget kíván. Ez a kezdőpontja önmagunk és egy új, izgalmas élet felfedezésének útján. A folyamat gyakran hasonlít egy PUZZLE-hoz, amelyben a részletek a helyükre kerülnek.

 


Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az alábbiakban a Nemzet Színésze, Cserhalmi György sorait közöljük, amelyet a Színház Online szerkesztőségéhez...
Bővebben >>