XIII. KERÜLETI HÍRHATÁR - Kényelmes és gazdaságos melegvíz-ellátás korszerű villanybojlerekkel

XIII. KERÜLETI HÍRHATÁR
   
 2024.02.25.
 Vasárnap
Ma Géza napja van.
Holnap Edina napja lesz.
   EUR árfolyam
   388,81 Ft
   CHF árfolyam
   407,67 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2024. 02. 12. 16:57     


Kényelmes és gazdaságos melegvíz-ellátás korszerű villanybojlerekkel
Otthonaink komfortját nemcsak a kellemes beltéri hőmérséklet biztosítása révén élvezhetjük, de hozzájárul a folyamatos melegvíz-ellátottság is, ami a legoptimálisabban tárolós vízmelegítőkkel garantálható.

Igényeinkhez mérten választhatunk korszerű villanybojlereket, ugyanis különböző teljesítménnyel és típusban állnak rendelkezésre, 5-1000 liter melegvíz tárolására képesek, így akár a konyháról vagy a fürdőszobáról, akár családi vagy társasházról van szó, találhatunk megfelelőt. Megbízható, energiahatékony és könnyen kezelhető, kényelmes megoldást kínálnak mindenki számára. Milyen előnyöket kínál a villanybojler az otthonokba?

 

Megoldás modern otthonokba

 

Az energiahatékonyság alapvető követelmény az új építésű, modern otthonokkal szemben, így a beépítésre kerülő épületgépészeti berendezéseket gondosan kell kiválasztani. Lehetőség szerint csökkenteni kell a hőveszteséget mind az épületszerkezetek, mind a gépészeti kialakítások terén. 

 

Amennyiben villanybojlerrel biztosítjuk a meleg vizet, mivel az a fogyasztási hely közelében kerül elhelyezésre, a csőrendszerben keletkező hőveszteség minimálisra csökkenthető. A készülékeket beltéren kell elhelyezni, ez az élettartamukat is növeli. Szolár rendszerről üzemeltetve környezetkímélő és jelentős költségmegtakarítást is eredményez. 

 

Telepítése egyszerűbb és olcsóbb, mint a gázbojleré, hiszen nem függ a gáz bevezetésétől, nincs hatósági engedélyhez kötve. 

 

Megbízhatóság és tartósság

 

A többféle teljesítményben elérhető, a melegvíz-szükségletekhez méretezett masszív kialakítású és tartós anyagokból készült elektromos vízmelegítők rendszeres karbantartás mellett hosszú távon is megbízhatóan működnek. Hatékonyan melegítik fel a vizet, lehetővé téve a hőmérséklet precíz beállítását, így gyorsan, kényelmesen biztosítják a mindennapi használat során szükséges melegvizet. Az egyszerű beépíthetőség további előnyt jelent. 

 

Energiatakarékos és környezetbarát megoldást jelentenek, ugyanis hatékony hőszigeteléssel rendelkeznek, és az intelligens vezérlés révén minimalizálják az energiafelhasználást, pontosan a szükséges mennyiségű meleg vizet állítják elő.

 

Milyen típusú lesz a megfelelő?

 

A kisméretű villanybojlerek jó választást nyújtanak, ha korlátozott hely áll rendelkezésre, de nem szeretnénk lemondani a melegvíz nyújtotta kényelemről. A falra szerelhető típusok praktikus és helytakarékos kialakítással rendelkeznek, rögzítésük egyszerű és gyors. A nagy méretű, 200-1000 l űrtartalmú álló villanybojlerek egyszerűen elhelyezhetők a kívánt helyen. Nagy teljesítményük révén képesek kielégíteni a legmagasabb melegvíz-igényeket is. 

 

A változatos kapacitású és teljesítményű tárolós vízmelegítőkkel egyszerűen és kényelmesen biztosítható az otthonok melegvíz-ellátása, és a családi házak, lakások teljes melegvíz-igényének kielégítéséhez alkalmazhatók.


További hírek

  Rákay Philip szerint az elmúlt 34 év magyar filmtermésének 70 százaléka kuka
2024. 02. 24. 13:57 hirhatar.hu
  14 év után nem csak az ATV-től, de a képernyőtől is búcsúzni kényszerül a népszerű tévés
2024. 02. 24. 13:57 hirhatar.hu
  A Novák-Varga pedofilügy robbant a Fidesz-táborban, teljes a káosz
2024. 02. 24. 13:57 hirhatar.hu
  A pilisi terrorcselekménnyel csak harminc évet tévedett a Parkerdő Zrt
2024. 02. 20. 15:17 hirhatar.hu
  Rákay Philip szerényen nyilatkozott önmagáról, szerinte a hazának szüksége van rá
2024. 02. 20. 15:17 hirhatar.hu
  Speciális étrenddel enyhíthetők a klimax tünetei
2024. 02. 20. 15:17 hirhatar.hu
  A Rogán-féle propagandahivatal 1360 milliárdot költött kommunikációra 8 év alatt
2024. 02. 19. 16:16 hirhatar.hu
  Fabinyi püspök bocsánatot kért a bántalmazott gyermekektől
2024. 02. 19. 16:16 hirhatar.hu
  Bukni fog a rendszer, közölte Márki-Zay – feljelentették
2024. 02. 19. 16:16 hirhatar.hu
  Irány a felhő? Adatmentés felsőfokon?
2024. 02. 19. 12:18 13keruleti-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport