XIII. KERÜLETI HÍRHATÁR - Egy anya korrupciót jelentett a Törvényszéken

XIII. KERÜLETI HÍRHATÁR
   
 2022.08.13.
 Szombat
Ma Ipoly napja van.
Holnap Marcell napja lesz.
   EUR árfolyam
   393,04 Ft
   CHF árfolyam
   405,48 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 05. 18. 12:53     


Egy anya korrupciót jelentett a Törvényszéken
Megtettem azt, amit ügyvédek soha nem tesznek meg: bejelentettem az első fokon eljáró bíró korrumpálhatóságát a Törvényszéken. Az ügyvédek azért nem tesznek ilyet, mert – idézem: „Én itt praktizálok, a bíró is itt dolgozik. Ha megtenném, többé egy nyertes ügyem sem lehetne ezen a bíróságon. Hiszen nemcsak ez a bíró orrolna rám érte, hanem az összes. Lehúzhatnám a redőnyt, vagy az ország másik szegletében kellene irodát nyitnom.” ….

Megtettem azt, amit ügyvédek soha nem tesznek meg: bejelentettem az első fokon eljáró bíró korrumpálhatóságát a Törvényszéken. Az ügyvédek azért nem tesznek ilyet, mert – idézem: „Én itt praktizálok, a bíró is itt dolgozik. Ha megtenném, többé egy nyertes ügyem sem lehetne ezen a bíróságon. Hiszen nemcsak ez a bíró orrolna rám érte, hanem az összes. Lehúzhatnám a redőnyt, vagy az ország másik szegletében kellene irodát nyitnom.” ….

 

Mert – elméletileg – nincs korrupció a bíróságokon, ezzel együtt a bíróságokon pártatlan igazságszolgáltatást kapunk - elméletileg. Én viszont megtettem, és benyújtottam a bejelentésemet, most jövök a postáról. Fel is adtam.

 

Mert a bírák mindig elfelejtik: a sarokba szorított vadállatnál nem létezik félelmetesebb ellenfél.

 

Hiszen mi vesztenivalóm maradt még? … A korrupciós kapcsolatokon keresztül elvették, és nem adták vissza a gyermekeimet. Korrupt végrehajtási eljárásban a legnagyobb mértékű csóróságig kifosztottak, miközben az általam megfizetett összegekkel folyamatosan növelték a tartozásomat. Folyamatosan reménykedtem abban, amiben minden, hozzám hasonló sorstársam: majd, ha a gyermekeim nagykorúak lesznek, talán kíváncsiakká válnak az igazságra is, és hajlandóak lesznek találkozni velem.

 

Ki kell ábrándítsam a sorstársaimat: ez nem így van. Mikorra gyermekeim elérték a nagykorúságot, a hermetikus elszigeteltségük, és az ehhez gyártott hazugság-áradat, amivel engem jellemeztek nekik, azaz a PAS olyan szinten ment végbe, és tette meg a hatását, hogy még most sem kíváncsiak sem rám, sem az igazságra. Ezért döntöttem úgy, hogy akkor is, és csak azért is meg fogom nekik mutatni: nem az én hibám a közöttünk lévő kapcsolat ellehetetlenülése, hanem az apjuk művelte ezt. Ezért indítottam érdemtelenségi pert. Illetve, mindössze végrehajtás megszüntetését kértem, a bíróság bontotta ketté, hivatalból érdemtelenségi peres, és végrehajtási nemperes eljárássá az ügyet. Most ebben az eljárásban egyezett meg az eljáró bíró alperesi képviselővel, a fülem hallatára, és a bíró az egyezségüknek mindenben megfelelve, el is kaszálta a törekvéseimet. Mondanom sem kell, alperes és alperesi képviselő munkatársi kapcsolatban vannak egymással, melyet alperesi képviselő az első tárgyaláson így jellemzett, idézem: „Alperes és én kiváló, baráti kapcsolatban vagyunk, évek óta”. … S hogy pénzügyi szakjogászként járt el családjogi ügyben? Ez csak a legkisebb apróság.

 

S hogy mely eljárási cselekményeken keresztül bizonyította az eljáró bíró azt, hogy ő bizony nem is kis mértékben korrumpálható? A fellebbezésemben részleteztem. Íme:

 

A fellebbezés teljes szövege, vágatlanul elolvasható a Tabunyitogatón.

 

Végül is. … Mi történhet ezek után? Bilincsbe vernek azért, mert le mertem írni a valóságot? Tegyék. Hiszen, ha mennem kell, hát nem börtönbe, hanem rabkórházba megyek. Nem sok van már hátra. De ami még hátra van, azt az időt arra fogom fordítani, hogy meg tudjam mutatni a világnak: milyen és mekkora mértékű korrupció folyik úgy a gyámhivataloknál, mint a bíróságokon, úgy az önkormányzatoknál, mint a rendőrségen, Magyarországon, a rendszerváltás óta folyamatosan, nagy erőkkel.

 

Hiszen az én ügyem már 17 éve tart, és fenti fellebbezéssel még el is fog tartani egy darabig.

 

Nem az én szégyenem, amit mások megtettek velem.

 

Nincs vesztenivalóm, hiszen már mindent elvettek tőlem.

 

De! Ha nyerek, sorstársaim elindulhatnak az általam kitaposott nyomvonalon. Ezért teszem nyilvánossá minden egyes lépésemet, és a bíróság viszontlépéseit is jelen eljárásban. Megtehetem. Nincs zárt tárgyalás elrendelve. ….

 

 

Tabunyitogató


Kapcsolódó írásaink:

A szociális szféra bérrendezése megszüntethetné a korrupciót

Joggal való visszaélés a bíróságokon

Hamis pszichiátriai szakvélemény miatt megfosztva a gyermektől

Felmentették a gyermekeiket kínzó szülőket

 


További hírek

  Valótlanul vádolták a DK-s politikust – kíméletlen helyreigazítást kellett közölnie a 168.hu portálnak
2022. 08. 10. 17:08 hirhatar.hu
  Az ész megáll – kis közéleti színes hír
2022. 08. 10. 17:08 hirhatar.hu
  A gyerekeik jövője miatt aggódnak – már 50 000-en bejelentkezek a Kossuth téri tüntetésre
2022. 08. 10. 17:08 hirhatar.hu
  Mire figyelj, miután sikerült megszerezned a jogosítványod?
2022. 08. 10. 13:01 13keruleti-hirhatar.hu
  Különleges motorok kezdő és haladó makettezőknek
2022. 08. 10. 12:57 13keruleti-hirhatar.hu
  Az élet mégis szép, kezdődik a Sziget!
2022. 08. 09. 19:33 hirhatar.hu
  Legnagyobb terület – legkedvezőbb áron – 2.
2022. 08. 08. 10:22 hirhatar.hu
  Diktatúrában nem táncikálunk
2022. 08. 07. 13:25 hirhatar.hu
  Jóléti vízfelületként bevezették a Balatont a jegybank balatonakarattyai konferenciaközpontjához
2022. 08. 07. 13:25 hirhatar.hu
  Schiffer András kibukott a kormány fairtós jogszabály-módosításától
2022. 08. 07. 13:25 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport