XIII. KERÜLETI HÍRHATÁR - E-számla már kerületünkben is

XIII. KERÜLETI HÍRHATÁR
   
 2022.05.20.
 Péntek
Ma Bernát, Felícia napja van.
Holnap Konstantin napja lesz.
   EUR árfolyam
   384,58 Ft
   CHF árfolyam
   373,74 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2016. 11. 03. 05:44     


E-számla már kerületünkben is
Egyre szélesebb körben válik ismertté az elektronikus számla, így a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. az elsők között ajánlja partnereinek ezt az ügyfélbarát, egyszerű megoldást. Társaságunk 2016. november 1-jétől bevezette az E-számla szolgáltatást, amelynek legfőbb előnye, hogy a számla gyorsabban ér célba a partnerekhez.

Egyre szélesebb körben válik ismertté az elektronikus számla, így a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. az elsők között ajánlja partnereinek ezt az ügyfélbarát, egyszerű megoldást. Társaságunk 2016. november 1-jétől bevezette az "E-számla" szolgáltatást, amelynek legfőbb előnye, hogy a számla gyorsabban ér célba a partnerekhez.


A Zrt. fontosnak tartja a környezet védelmét az E-számla bevezetésével jelentős mértékben csökkenhet a papírfelhasználás is.


Az elektronikus számla teljes mértékben egyenértékű a papíralapú számlával, az eltérés csupán annyi, hogy nemcsak kiállítása, hanem eljuttatása is elektronikus úton történik, ezzel is kényelmesebbé téve partnerek számára az ügyintézést.


A XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. figyelembe véve a lakossági igényeket, valamint a vállalkozások egymás közötti elszámolásaiban a digitális alkalmazások elterjedését, rugalmasabb számlázási módokat vezetett be. A jövőben partnereink kérhetik, hogy számláikat ne a szokásos papíralapú, nyomda által előállított módon, postai kézbesítéssel kapja meg, hanem elektronikus levelezési címére küldjük ki. A számla megérkezését követően, kényelmes körülmények között, néhány kattintással akár azonnal intézkedhet annak pénzügyi kiegyenlítéséről.

Előnyök


• Az elektronikus számlára való áttérés ingyenes, a partnerek számára nem jár költséggel.
• A számlák a kiállítást és elküldést követően azonnal a partnerek rendelkezésére állnak.
• Nem kell a számlák papírformátumát, illetve a csekkek igazolószelvényét őrizgetni, mindezek elektronikus dokumentumként elmenthetők.
• Sárga csekk és postai sorban állás helyett csoportos beszedési megbízással vagy online fizetéssel is kiegyenlíthetők a számlák.
• Az elektronikus számlák befogadása rendkívül egyszerű, nem igényel magas számítógépes tudást, egyszerű PDF formátumban küldjük ki azokat.

E-számla szolgáltatás igénylése


Egy gyors regisztrációt követően a partnerek már a következő esedékes díjszámlát otthonról, kényelmesen, interneten keresztül megtekinthetik, kifizethetik, lényegesen lerövidítve ezzel az ügyintézésre szánt időt.


Az E-számla szolgáltatást igénybe veheti a XIII. Kerületi Önkormányzat helyett és nevében eljáró XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. minden lakossági ügyfele, vállalkozások és non-profit szervezetek, akik regisztrációkor nyilatkoznak az E-számla befogadásáról, megadják e-mailcímüket, amelyen a számlázással és számlafizetéssel kapcsolatos kommunikációt bonyolítjuk.


Mindehhez a következő lépések szükségesek:
• Keresse fel a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. honlapját
• Kattintson a honlap jobb oldali menüsávjában az E-számla menüpontra.
• Töltse ki a megjelenő adatlapot (az adatlap kitöltéséhez készítsen elő egy általunk kiállított számlát, amelyről a számla sorszámát referenciaadatként kell megadni).

Felhívjuk a partnerek figyelmét arra, hogy a regisztrációt követően a továbbiakban sem papíralapú számlát, sem csekket nem kapnak, a számlát a jövőben csak elektronikusan küldjük ki a megadott e-mailfiókba.

Fizetési módok


Csoportos beszedési megbízás: Amennyiben a partner ezt a fizetési módot választja, akkor felhatalmazást ad arra, hogy bankszámlájáról a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. a bankszámláját megterhelhesse az éppen esedékes számla összegével, valamint engedélyt ad számlavezető bankjának arra, hogy ezt lehetővé tegye.


Online bankkártyás fizetés: Pár kattintással, az OTP biztonságos felületére átirányítva, a partnerek a fizetendő díjszámla számának megadásával azonnal ki is egyenlíthetik számlájukat.


Egyedi banki átutalás: A számlák kiegyenlítését a partner saját pénzintézeténél - személyesen, telefonon, vagy interneten - kezdeményezheti társaságunk bankszámlájára történő átutalással. A közlemény rovatban kérjük feltüntetni a számlán szereplő vevő/fizető azonosítót, illetve a kiegyenlíteni kívánt számla számát.


Személyesen: Természetesen partnereink továbbra is befizethetik díjszámláikat személyesen ügyfélszolgálati irodánkban – 1131 Budapest, Béke utca 65. – készpénzben, vagy bankkártyával.


További hírek

  Kényeztetés mesterfokon
2022. 05. 16. 11:11 13keruleti-hirhatar.hu
  Rogán Antal új feleségével vett részt Novák Katalin beiktatásán – az aktuális Rogánné kicsit megváltozott
2022. 05. 15. 11:08 hirhatar.hu
  Fordítást kérünk: Varga Judit igazságügyi miniszter szerint ködmön vagyunk
2022. 05. 15. 11:07 hirhatar.hu
  Rogán harcolhat a korrupció ellen – a nyakig sáros kecskére bízzák a káposztát
2022. 05. 15. 11:07 hirhatar.hu
  A Pesti Tv után a Pestisracok.hu is megszűnhet
2022. 05. 12. 18:53 hirhatar.hu
  Megvan a modern kapcsolatok gyilkosa
2022. 05. 12. 18:53 hirhatar.hu
  Csődben a Tungsram, inkasszó a bankszámlájukon, veszélyben az 1600 elbocsátandó dolgozó végkielégítése
2022. 05. 12. 18:53 hirhatar.hu
  Miért érdemes pszichológushoz fordulni?
2022. 05. 11. 14:05 13keruleti-hirhatar.hu
  Jelentősen továbbdrágult mától a taxi Budapesten
2022. 05. 09. 19:31 hirhatar.hu
  Andi – nem az, a másik
2022. 05. 09. 19:31 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport