XIII. KERÜLETI HÍRHATÁR - Az iskolás évek egyik meghatározó kiegészítője

XIII. KERÜLETI HÍRHATÁR
   
 2023.09.29.
 Péntek
Ma Mihály napja van.
Holnap Jeromos napja lesz.
   EUR árfolyam
   393,07 Ft
   CHF árfolyam
   406,82 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2023. 09. 13. 10:54     


Az iskolás évek egyik meghatározó kiegészítője
Nyár végén még bőven van lehetőségünk arra, hogy kiélvezzük a jó időt, elmenjünk strandolni vagy nyaralni. Mielőtt azonban beköszönt a szeptember, gondoskodnunk kell arról, hogy a gyermekeink mindennel fel legyenek szerelve, amire szükségük lesz a tanulással töltött mindennapokban.

És itt most nem a hátizsákra, tolltartóra és füzetekre gondolunk, hanem azokra a bútordarabokra, amik hozzájárulnak ahhoz, hogy hazaérve az iskolából örömmel álljanak neki a tanulásnak. 

 

Ha a MÖBELIX íróasztalai közül választunk, akkor ezzel nem lesz probléma, hiszen elég csak egy pillantást vetni rájuk, és nekünk, felnőtteknek is megjön a kedvünk ahhoz, hogy leüljünk valamelyikhez és kézbe vegyünk egy könyvet vagy füzetet.

 

Egy jó íróasztal hozzájárul a tanulás sikeréhez

 

Tanulni tulajdonképpen bárhol lehet, az étkezőasztaltól kezdve a kanapén át egészen az ágyig, de az az igazság, hogy az iskolai dolgokkal foglalkozni igazán kényelmesen és hatékonyan csak a kifejezetten erre a célra szolgáló íróasztal mellett lehet.

 

És ott is csak akkor, ha egy olyan íróasztalhoz tudnak leülni a gyerekek, amit kényelmesnek éreznek, ami elég széles, elég hosszú és elég magas számukra. Ahol kényelmesen elférnek a könyveik, füzeteik és egyéb holmijuk. 

 

És persze az sem mindegy, hogy milyen megjelenése van, hogy szépen passzol-e a többi berendezési tárgyhoz, elvégre egy szép bútor mindig hívogatóbb, mint egy olyan, ami igazából annyira nem is tetszik - ez a gyerekek esetében ugyanígy működik. 

 

Normál, L-alakú, polccal felszerelt, fiókos?

 

Ha feltérképezzük a kínálatot, akkor valószínűleg az első gondolat, ami megjelenik a fejünkben az az lesz, hogy “Hű, de sokféle íróasztal létezik!”. És ez valóban így is van, szinte csak a képzelet szabhat határt annak, hogy milyen változat kerül végül a gyerekszobába.

 

A normál típusok mellett ott vannak például az L-alakú íróasztalok is, amik nagyobb helyet biztosítanak a tanuláshoz. Ezek szépen mutatnak valamelyik sarokban elhelyezve, de akár térbe is állíthatjuk őket, ha ehhez van elegendő hely a szobában.

 

A fiók és szekrény nélküli íróasztalok nagyon modernek. Ha szükség van tárolóhelyre, akkor egy görgős konténerrel tudjuk megoldani a dolgot, de persze választhatunk olyan asztalt is, ami hagyományos módon rendelkezik fiókkal, illetve egy ajtóval záródó, polcos tárolórésszel. 

 

Egy szép íróasztalnál élvezetesebb a tanulás

 

Ahhoz, hogy a gyerekek hatékonyan és nem utolsósorban örömmel tanuljanak a szobájukban, néhány dologra szükség van. Mind közül az egyik legfontosabb a megfelelő kialakítású, kinézetben is tetszetős íróasztal, az ugyanis nagymértékben meghatározza, szívesen állnak-e neki a napi feladataiknak, vagy inkább halogatják őket.

 

Persze nemcsak ezen múlik, hogy egy gyerkőc számára élvezetes-e a tanulással töltött idő, de az biztos, hogy a MÖBELIX íróasztalai meghozzák a kedvüket ahhoz, hogy megírják a házijukat vagy tanuljanak a következő dolgozatukra.


További hírek

  Tippek az operációs rendszer kiválasztásához
2023. 09. 27. 10:15 13keruleti-hirhatar.hu
  Többdiplomás nőknek keres takarítói munkát Demszky Gábor
2023. 09. 25. 13:38 hirhatar.hu
  Állítólag nettó 385 ezer a magyar átlagkereset
2023. 09. 25. 13:38 hirhatar.hu
  Orbán Ráhel egyetemi ismerősei is jól jártak
2023. 09. 25. 13:38 hirhatar.hu
  Mivel tehetjük hangulatosabbá otthonunkat?
2023. 09. 23. 13:41 13keruleti-hirhatar.hu
  Nem mindegy, milyen kivitelezőt választunk a felújításhoz
2023. 09. 21. 12:24 13keruleti-hirhatar.hu
  A zuhanykabinnak számtalan előnye van
2023. 09. 21. 12:21 13keruleti-hirhatar.hu
  Így oldható meg, hogy ne fagyjon be az itató!
2023. 09. 21. 12:19 13keruleti-hirhatar.hu
  Az iskolás évek egyik meghatározó kiegészítője
2023. 09. 13. 10:54 13keruleti-hirhatar.hu
  Már mindent online vásárolunk
2023. 09. 13. 10:52 13keruleti-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport