XIII. KERÜLETI HÍRHATÁR - Az iskolás évek egyik meghatározó kiegészítője

XIII. KERÜLETI HÍRHATÁR
   
 2024.02.25.
 Vasárnap
Ma Géza napja van.
Holnap Edina napja lesz.
   EUR árfolyam
   388,81 Ft
   CHF árfolyam
   407,67 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2023. 09. 13. 10:54     


Az iskolás évek egyik meghatározó kiegészítője
Nyár végén még bőven van lehetőségünk arra, hogy kiélvezzük a jó időt, elmenjünk strandolni vagy nyaralni. Mielőtt azonban beköszönt a szeptember, gondoskodnunk kell arról, hogy a gyermekeink mindennel fel legyenek szerelve, amire szükségük lesz a tanulással töltött mindennapokban.

És itt most nem a hátizsákra, tolltartóra és füzetekre gondolunk, hanem azokra a bútordarabokra, amik hozzájárulnak ahhoz, hogy hazaérve az iskolából örömmel álljanak neki a tanulásnak. 

 

Ha a MÖBELIX íróasztalai közül választunk, akkor ezzel nem lesz probléma, hiszen elég csak egy pillantást vetni rájuk, és nekünk, felnőtteknek is megjön a kedvünk ahhoz, hogy leüljünk valamelyikhez és kézbe vegyünk egy könyvet vagy füzetet.

 

Egy jó íróasztal hozzájárul a tanulás sikeréhez

 

Tanulni tulajdonképpen bárhol lehet, az étkezőasztaltól kezdve a kanapén át egészen az ágyig, de az az igazság, hogy az iskolai dolgokkal foglalkozni igazán kényelmesen és hatékonyan csak a kifejezetten erre a célra szolgáló íróasztal mellett lehet.

 

És ott is csak akkor, ha egy olyan íróasztalhoz tudnak leülni a gyerekek, amit kényelmesnek éreznek, ami elég széles, elég hosszú és elég magas számukra. Ahol kényelmesen elférnek a könyveik, füzeteik és egyéb holmijuk. 

 

És persze az sem mindegy, hogy milyen megjelenése van, hogy szépen passzol-e a többi berendezési tárgyhoz, elvégre egy szép bútor mindig hívogatóbb, mint egy olyan, ami igazából annyira nem is tetszik - ez a gyerekek esetében ugyanígy működik. 

 

Normál, L-alakú, polccal felszerelt, fiókos?

 

Ha feltérképezzük a kínálatot, akkor valószínűleg az első gondolat, ami megjelenik a fejünkben az az lesz, hogy “Hű, de sokféle íróasztal létezik!”. És ez valóban így is van, szinte csak a képzelet szabhat határt annak, hogy milyen változat kerül végül a gyerekszobába.

 

A normál típusok mellett ott vannak például az L-alakú íróasztalok is, amik nagyobb helyet biztosítanak a tanuláshoz. Ezek szépen mutatnak valamelyik sarokban elhelyezve, de akár térbe is állíthatjuk őket, ha ehhez van elegendő hely a szobában.

 

A fiók és szekrény nélküli íróasztalok nagyon modernek. Ha szükség van tárolóhelyre, akkor egy görgős konténerrel tudjuk megoldani a dolgot, de persze választhatunk olyan asztalt is, ami hagyományos módon rendelkezik fiókkal, illetve egy ajtóval záródó, polcos tárolórésszel. 

 

Egy szép íróasztalnál élvezetesebb a tanulás

 

Ahhoz, hogy a gyerekek hatékonyan és nem utolsósorban örömmel tanuljanak a szobájukban, néhány dologra szükség van. Mind közül az egyik legfontosabb a megfelelő kialakítású, kinézetben is tetszetős íróasztal, az ugyanis nagymértékben meghatározza, szívesen állnak-e neki a napi feladataiknak, vagy inkább halogatják őket.

 

Persze nemcsak ezen múlik, hogy egy gyerkőc számára élvezetes-e a tanulással töltött idő, de az biztos, hogy a MÖBELIX íróasztalai meghozzák a kedvüket ahhoz, hogy megírják a házijukat vagy tanuljanak a következő dolgozatukra.


További hírek

  Rákay Philip szerint az elmúlt 34 év magyar filmtermésének 70 százaléka kuka
2024. 02. 24. 13:57 hirhatar.hu
  14 év után nem csak az ATV-től, de a képernyőtől is búcsúzni kényszerül a népszerű tévés
2024. 02. 24. 13:57 hirhatar.hu
  A Novák-Varga pedofilügy robbant a Fidesz-táborban, teljes a káosz
2024. 02. 24. 13:57 hirhatar.hu
  A pilisi terrorcselekménnyel csak harminc évet tévedett a Parkerdő Zrt
2024. 02. 20. 15:17 hirhatar.hu
  Rákay Philip szerényen nyilatkozott önmagáról, szerinte a hazának szüksége van rá
2024. 02. 20. 15:17 hirhatar.hu
  Speciális étrenddel enyhíthetők a klimax tünetei
2024. 02. 20. 15:17 hirhatar.hu
  A Rogán-féle propagandahivatal 1360 milliárdot költött kommunikációra 8 év alatt
2024. 02. 19. 16:16 hirhatar.hu
  Fabinyi püspök bocsánatot kért a bántalmazott gyermekektől
2024. 02. 19. 16:16 hirhatar.hu
  Bukni fog a rendszer, közölte Márki-Zay – feljelentették
2024. 02. 19. 16:16 hirhatar.hu
  Irány a felhő? Adatmentés felsőfokon?
2024. 02. 19. 12:18 13keruleti-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport