XIII. KERÜLETI HÍRHATÁR - A modern otthon fontos kiegészítői: a mintás szőnyegek

XIII. KERÜLETI HÍRHATÁR
   
 2023.09.29.
 Péntek
Ma Mihály napja van.
Holnap Jeromos napja lesz.
   EUR árfolyam
   393,07 Ft
   CHF árfolyam
   406,82 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2023. 08. 17. 13:28     


A modern otthon fontos kiegészítői: a mintás szőnyegek
Manapság nagyon népszerűek a modern stílusban kialakított, illetve berendezett otthonok, amiket egyszerűség, letisztultság, és nem utolsósorban visszafogott elegancia jellemez. Ennek elérésében pedig sok más kiegészítő mellett a mintás szőnyegek is segítenek.

A szőnyegeknek minden helyiségben megvan a maguk funkciója, ugyanakkor nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy esztétikailag mennyit nyomnak a latba. Elvégre számos példát láthatunk arra, hogy néhány jól megválasztott darabbal mennyivel stílusosabbá és egységesebbé válik egy lakás.
 
Fontos, hogy a tökéletes szőnyeget válasszuk!
 
Ha mi az otthonunkat letisztult, elegáns stílusban képzeljük el, akkor mindenképpen megéri feltérképezni az iFloor modern mintás szőnyeg kínálatát, ott ugyanis garantáltan találunk olyanokat, amik azonnal elnyerhetik a tetszésünket. 
 
Az első, ami a szőnyeg kínálatra pillantva eszünkbe jut, az valószínűleg az, hogy rengeteg csodaszép darab közül választhatunk. Ennek nyilvánvalóan örülünk, hiszen adott a lehetőség arra, hogy olyan szőnyegeket válasszunk, amik tökéletesen beleillenek a modern stílusú otthonunkba. 
 
Mely szőnyegek illenek a modern stílusú otthonba?
 
Ugyanakkor komoly fejtörésre adhat okot, hogy melyiket válasszuk, és egyáltalán hogyan tudjuk eldönteni, melyik passzol a lakásunkba. Ezzel kapcsolatban adunk most néhány iránymutatást, ami segíthet a döntésben:
 
-Geometriai formák: a modern otthonokba remekül beleillenek a geometriai - például kör, háromszög, négyzet, téglalap - formákkal díszített szőnyegek.
 
-Merész színhasználat: a letisztult terekbe bátran választhatunk élénk színekkel tarkított szőnyegeket, az erős kontraszttal ugyanis nagyon különleges végeredményt érhetünk el.
 
-Absztrakt minták: az absztrakt, valamint a speciális felületeket utánzó motívumok remekül illenek a modern stílushoz, miért ne jelenhetnének meg a szőnyegeinket is?
 
-Természetes motívumok: a levélmintákkal ellátott szőnyegek is szépen illenek a modern környezetbe, otthonosabbá, barátságosabbá teszik őket.
 
Hogyan tudjuk karbantartani szeretett szőnyegünket?
 
Bármelyik mellett is döntünk végül nagyon fontos, hogy rendszeresen időt szánjunk a szőnyegeink karbantartására, ugyanis hosszú távon csak így fogják megőrizni az eredeti állapotukat, szépségüket.
 
Folyamatosan, ahol ez indokolt, akár napi rendszerességgel porszívózzuk őket, méghozzá a készülék kefés vége nélkül, az ugyanis károsíthatja a szálakat. Ha véletlenül foltosak lesznek, akkor azonnal tisztítsuk meg őket egy tiszta, mérsékelten nedves pamut kendővel! A makacs foltok tisztítását mindenképpen bízzuk szakemberre.
 
Kétség sem férhet hozzá, hogy a mintás szőnyegek a modern otthonok egyik legfontosabb kiegészítőinek számítanak, hiszen bármelyik helyiség stílusát, hangulatát fel tudják dobni. Csak arra kell odafigyelnünk, hogy olyan darabokat válasszunk, amik szépen beleillenek a lakásunk dizájnjába.

További hírek

  Tippek az operációs rendszer kiválasztásához
2023. 09. 27. 10:15 13keruleti-hirhatar.hu
  Többdiplomás nőknek keres takarítói munkát Demszky Gábor
2023. 09. 25. 13:38 hirhatar.hu
  Állítólag nettó 385 ezer a magyar átlagkereset
2023. 09. 25. 13:38 hirhatar.hu
  Orbán Ráhel egyetemi ismerősei is jól jártak
2023. 09. 25. 13:38 hirhatar.hu
  Mivel tehetjük hangulatosabbá otthonunkat?
2023. 09. 23. 13:41 13keruleti-hirhatar.hu
  Nem mindegy, milyen kivitelezőt választunk a felújításhoz
2023. 09. 21. 12:24 13keruleti-hirhatar.hu
  A zuhanykabinnak számtalan előnye van
2023. 09. 21. 12:21 13keruleti-hirhatar.hu
  Így oldható meg, hogy ne fagyjon be az itató!
2023. 09. 21. 12:19 13keruleti-hirhatar.hu
  Az iskolás évek egyik meghatározó kiegészítője
2023. 09. 13. 10:54 13keruleti-hirhatar.hu
  Már mindent online vásárolunk
2023. 09. 13. 10:52 13keruleti-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport