XIII. KERÜLETI HÍRHATÁR - A legjobb tanácsok költöztetés esetére

XIII. KERÜLETI HÍRHATÁR
   
 2021.12.06.
 Hétfő
Ma Miklós napja van.
Holnap Ambrus napja lesz.
   EUR árfolyam
   363,51 Ft
   CHF árfolyam
   349,47 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2021. 11. 12. 20:23     


A legjobb tanácsok költöztetés esetére
Egy költöztetés nem kell, hogy idegörlő legyen. Sokan úgy gondolják, hogy nincs is ennél rosszabb, mert nagyon nagy stresszel és bizonytalansággal jár. Holott megfelelően felkészülve, a jó partnerrel nagyon gördülékeny tud lenni az egész folyamat. Hogy Önnél is ilyen legyen, hoztunk pár tanácsot, amit érdemes megfogadni.

A jó és gördülékeny költöztetés alapja: a bizalom

 

A tapasztalatok szerint a bizalom az egyik legfontosabb dolog egy költöztetés esetén. Nem is csoda, hiszen féltett vagyontárgyainkat pakolják fel egy teherautóra. Ráadásul számos olyan rémtörténetet lehet hallani a hiénákról, ami nem növeli az emberek bizalmát, épp ellenkezőleg.

 

Hogy mitől lesz egy költöztető felé bizalmunk? Egy kis odafigyeléssel csak a rá méltók kaphatják meg a bizalmunkat. Fontos, hogy megszűrjük, kit is bízunk meg vagyontárgyaink elszállításával. Nagyon fontos, hogy legyenek elérhetőségeik, melyeken el is lehet őket érni, vagy gyorsan visszahívnak. Amikor beszélünk velük, akkor ne akarjanak lerázni, valóban segíteni akarjanak, és válaszoljanak a kérdéseinkre, ne legyenek kitérő válaszaik. Legyen leinformálható a cég, legyen a honlapon feltüntetve minden cégadat. És az ajánlatukat, valamint a visszaigazolást is küldjék meg írásban (pl. e-mailben). Ez az alap.

 

A költöztetés megrendelésének folyamata

 

Amikor megtalálta a megfelelő céget, akivel el szeretné végeztetni a munkát, akkor jöhet az ajánlatkérés. Ehhez a költöztetés körülményeiről a lehető legtöbb információt meg kell adnia a partnernek, így lesz a legpontosabb az ajánlatuk. Érdemes ezt már jóval a tervezett időpont előtt megejteni, mert lehet, hogy be vannak táblázva (a jobb költöztetőknél ez jellemző). Ha megkaptuk az árajánlatot és el is fogadtuk, akkor írásban kell visszaigazolást kapni a költöztetés időpontjáról.

 

Teljes körű szolgáltatás jöhet?

 

Amikor költöztetésről van szó, akkor magára a kipakolásra, fuvarozásra, majd visszapakolásra gondolunk. Viszont közel sem ennyiből áll az egész. Először is meg kell tervezni, hogy hány fővel, mikor és várhatóan meddig tart a munka. Ez alap, ezt elvégzi minden költöztető.

 

Ellenben plusz szolgáltatást már nem nyújt mindenki, pedig vannak, akik nem is keveset nyújtanak pluszban, ha szeretnénk. Nagyon jó példa erre a Servitius és Partnerei költöztetés csapata, akiknél számos plusz szolgáltatás érhető el.

 

A teljes körű szolgáltatás több mindenből áll, ezért teljes körű. Ebbe beletartozik a bútorok előzetes becsomagolásától kezdve az apróbb ki- és bekötési munkálatok is. Ilyen például a csillárok le- és felszerelése vagy a mosógép ki- és beszerelése is. De épp a fent említett cégnél nem csak a becsomagolást vállalják, hanem jó áron csomagolóanyagot is vásárolhatunk tőlük. 

 

Plusz szolgáltatás az is, hogy lehet bérelni költöztetődobozokat és egyéb eszközöket. És akkor még raktározás vagy lomtalanítás is lehet a repertoárban.


További hírek

  15 ezer oltásellenes pedagógus nem kér a vakcinából
2021. 12. 05. 19:51 hirhatar.hu
  Kocsis Máté egyelőre nem tud „nemátalakító”oviskorú igényről, de résen van
2021. 12. 05. 19:51 hirhatar.hu
  Most éppen már megint elbontanák a Nyugati téri felüljárót
2021. 12. 01. 19:49 hirhatar.hu
  Magyarország újra az első a világon Covid-halálozásban
2021. 12. 01. 19:49 hirhatar.hu
  Váratlan döntés: mégsem vétózza mega főváros az atlétikai vb-t
2021. 12. 01. 19:49 hirhatar.hu
  Közel egymilliárdot kapott a pártalapításra készülő Gattyán György cége a NER-től
2021. 11. 28. 14:37 hirhatar.hu
  A Kövér igazság
2021. 11. 28. 14:37 hirhatar.hu
  Bajnai Gordon büntetőfeljelentést tesz
2021. 11. 28. 14:37 hirhatar.hu
  Egy éve önkéntes mentős a népszerű magyar nőimitátor
2021. 11. 27. 10:35 hirhatar.hu
  Kovács Kokó István külföldre költözött és nem Azerbajdzsánba
2021. 11. 27. 10:34 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport