. Ma Valter napja van.
Zielinsky Tibor kiállítása
2017-01-15 03:03:03
Zielinsky Tibor kiállítása

Zielinsky Tibor kiállítása

Zielinsky Tibor szobrászművész a Rózsavölgyi Egyesület tagja, 1992-től kiállító művész, számos csoportos tárlat résztvevője. Tárlatát a január 19., csütörtök 18.00 órától kezdődő ünnepélyes megnyitó után február 10., péntekig lehet díjtalanul megtekinteni az Újlipótvárosi Klub-Galéria Nagytermében.


1996-ban együttműködött a Dream Team (Tánc) Színházi Csoporttal, amelynek Apokaliptika című darabjában az ő szobrai és mobiljai szerepeltek a színpadképben. Kezdetben fémplasztikákat, a fényhatásokat, illetve fényvisszaverődéseket kiaknázó krómacél kompozíciókat alkotott, majd 1998-tól hasonló problémafelvetésű üvegszobrokat is készített. A ragasztott, vésett motívumokkal díszített üveghasábokból, valamint a mozdulatlan és mozgó fémelemekből felépített Katedrális-sorozat alkotásaiban a programozott fényhatás, illetve az időszakos megvilágítás mellett a mozgás is fontos szerepet kap.

Tavaly alkotói támogatásban részesítette a Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat és a többek közt így létrejött új alkotások is láthatóak lesznek szezonnyitó kiállításon.

További híreink
Millióan rajonganak a nemlétező lányért
Miquela pontosan olyan fotókat posztol magáról, mint bármelyik mai modern fiatal lány. Csak ő éppenséggel nem élő személy, hanem egy számítógéppel generált kép csupán.
2018-06-27 09:33:30, Hírek, Környezetünk Bővebben
Egy üveg viszki után indult a Balatonnak a 13 éves gyerek –elájult, túlélte
Megivott egy üveg viszkit, majd fürdeni akart a Balatonban egy 13 éves fiú, de a köveken megcsúszott és beverte a fejét.
2018-06-27 09:33:29, Hírek, Környezetünk Bővebben
XIII. kerület a biztonságos közlekedésért
A XIII. kerületi utak forgalomtechnikai kezelése fővárosi feladat. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a közlekedés biztonsága érdekében jobb, ha a fejlesztés...
2017-02-15 03:46:17, Hírek, Környezetünk Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Áldozatos munkája elismeréseként tüntették ki Washingtonban a Baptista Szeretetszolgálat programvezetőjét. A v...
Bővebben >>