. Ma Andrea napja van.
Vizsgálják ki a Nemzeti Kereskedőház milliárdos veszteségeit
2016-08-28 03:27:54
Vizsgálják ki a Nemzeti Kereskedőház milliárdos veszteségeit

Vizsgálják ki a Nemzeti Kereskedőház milliárdos veszteségeit

Hajdu Nóra, az Együtt elnökségi tagja szerint az, hogy a kereskedőház vezetői és munkatársai sok esetben a külügyminiszter futsalos cimborái, illetve a Fideszhez kötődő holdudvar, nem jelentheti azt, hogy nem nyomoznak a milliárdos veszteség ügyében. Hatmilliárd forintos mínuszt termelt tavaly a Magyar Nemzeti Kereskedőház.


Ráadásul úgy kerül ennyibe, hogy kereskedelemfejlesztési szempontból nem hoz látványos eredményeket, írta meg az Index.


Hajdu Nóra szerint a kereskedőház működése ma már a kormány egyik állatorvosi lovává vált, ami jól mutatja a Fidesz-kormány működésképtelenségét.


Hajdu Nóra szerint felháborító, hogy hiába jelent meg rengeteg leleplező cikk, és hiába szólalt már meg több ellenzéki párt is a kereskedőház teljesen alkalmatlan vezetéséről, mégis folytatják a közpénzek elégetését, és a haverok kifizetését az adófizetők pénzén. Ráadásul már bűncselekmény gyanúja is felmerült a Questor-ügy kapcsán, az ügyészség, a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal és a rendőrség azonban nem tesz semmit.


Hajdu Nóra felszólítja a kormányt, hogy ne szabotálja tovább a kereskedőházak milliárdos veszteségének kivizsgálását, tárja fel az okokat, majd ezt követően hajtsa végre a szükséges személyi és szervezeti változtatásokat. Az, hogy a kereskedőház vezetői és munkatársai sok esetben a külügyminiszter futsalos cimborái, illetve a Fideszhez kötődő holdudvar, nem jelentheti azt, hogy nem nyomoznak az ügyükben.


Hajdu Nóra, az Együtt elnökségi tagja - OS

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Bal...
Bővebben >>