. Ma Márk napja van.
Válassza az ajándékozás egy különleges formáját!
2014-12-14 08:52:44
Válassza az ajándékozás egy különleges formáját!

Válassza az ajándékozás egy különleges formáját!

A vér egy nagyon értékes ajándék, amelyet csak egészséges emberek adhatnak, ismeretlen vérre, vérkészítményre szoruló betegeknek.

 

Az Országos Vérellátó Szolgálat Advent időszakában 12 600 liter különleges adománnyal - vérrel, vérkészítménnyel - ajándékoz meg 14 000 beteget. Az ő gyógyulásukhoz elengedhetetlen 28 000 véradó nemes és önzetlen cselekedete, a véradás.

 

A karácsony közeledtével kérjük, gondoljon beteg embertársaira is és válassza az ajándékozás egy különleges formáját, a VÉRADÁS-t, ami a betegek számára a legnagyobb ajándék. Adjon vért 2014. december 13-23. között az Országos Vérellátó Szolgálat bármely területi vérellátójában, kiszállásos véradáson vagy kórházi transzfúziós osztályon, és megköszönjük egy zacskó szaloncukorral.

 

Azon véradóknak, akik a közel múltban 450 ml vért ajándékoztak, egy köszönő SMS-t  küldünk azon a napon, amikor az általa adott vért a gyógyításban felhasználják. Az üzenet szövege: "Köszönjük, hogy véradásával hozzájárult egy beteg gyógyulásához! Az Ön által adott vért a mai napon szállították ki a kórházba! Szép napot! OVSZ"

 

Országos Vérellátó Szolgálat – MTI

Fotó: Csurga.hu

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Fókuszban Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj m...
Bővebben >>