. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Újra kézműves vásár a Lehel Csarnokban
2016-09-14 03:44:20
Újra kézműves vásár a Lehel Csarnokban

Újra kézműves vásár a Lehel Csarnokban

Szeptember 15 és 17. között a vásárcsarnok Galéria szintjén és a földszinten, a Bulcsú utcai bejáratnál ismét Kézműves Vásár! Az eddigi legnagyobb vásári forgatag a már megismert és megkedvelt termékekkel, újdonságokkal és érdekességekkel.


Sárréti Chilifarm

Tüzes ízek a Sárréti Chilifarmról. A pultnál találkozhatnak a gazdával, aki a világ legerősebb chilifajtáit (kb. 28 fajtát) termeszti, és saját receptje alapján, a magyar ízvilághoz alkalmazkodva készíti el termékeit. Aki nem szereti a tüzes ízeket, annak jó hír, hogy enyhén csípős ízek, így édes élmények közül is választhat, például chilis mézet, vagy chilis csokikrémet. A szeptemberi kínálatban a palackozott és tégelyes chiliszószok és krémek mellett megtalálható a chilis torma, a savanyított chili, a chilis méz, a chilis csokikrém, chili őrlemények, valamint a füstölt chili és persze a friss chilipaprika is.

eManufaktúra 

Természetes alapanyagú hidratáló juhtejes és kancatejes szappanok, testápolók, dekor szappanok, ételekhez villányi borlekvár különlegességek és magolajok széles választéka és "Vegyen kettőt, vigyen hármat!" - juhtejes szappanakció várja a vásárlókat az eManufaktúra standjánál.

Konyhai faeszközök, ajándéktárgyak

Fatányérok, fatálalók, konyhai faeszközök, borsdarálók, asztali fűszertartók, boros üveghez kapilláris, fajátékok, merített papírok, hűtő mágnesek és ajándéktárgyak széles skálájával érkeznek a kézművesek. 

Maya prémium szörpök és lekvárok 

Kézműves termékek adalékoktól, színezőanyagoktól és tartósítószertől mentesek, hideg sajtolásos technológiával, nagyon kevés nádcukorral (100 g-hoz 20 g), vagy nádcukor hozzáadása nélkül készülnek, így megőrzik a gyümölcs ízét-lelkét. 

Sütipecsét

Fából faragott egyedi formák, ötletes minták süteményekre. A sütipecsét használata gyors és egyszerű. A házi cukrászmesternek nem kell mást tennie, csak a nyers, kinyújtott tésztára rányomni a választott mintát és azt a sütőbe helyezni, amellyel elkápráztathatja családját és barátait.

Textil játékok és textil táskák

Ötletes, textilből készített kézműves játékok és figurák, babák, cicák, kutyusok, a tyúkudvar kedvencei, vagány és kedves állatfigurák, valamint textil táskák a készítőtől.

Derecskei Fenséges 

Hagyományos kézműves gyümölcslekvárok és zöldségkrémek a kistermelői gazdaságból, ahol tradicionális receptek alapján készített, magas gyümölcstartalmú lekvárok valamint zöldségkrémek készülnek. 
Lekvár kínálat: Zamat-Cseresznye, Zamat-Meggy, Ölelés-Sárgabarack, Áldott kezek-Szilva, Kaland-Birsalma
Zöldségkrémek: Bizonyosság-Padlizsánkrém, Egyensúly-Zakuszka

Tarkabarka Rongyszőnyegek Manufaktúra

Szőnyegek, szőttesek, falvédők egyedi kívánságra is a készítőtől! Díszítse otthonát, a Tarkabarka Rongyszőnyeg Manufaktúra termékeivel. Saját gyártású szövőszékekkel működő műhelyben, hagyományos kézi módszerek és technikák alkalmazásával, természetes alapanyagokból készülnek a könnyen kezelhető, alacsony tisztítási költségű kézműves rongyszőnyegek.

Viaszmíves

Kézműves gyertyák az egyszerűtől a különlegesig! A gyertyák jó minőségű paraffinból, és kanócból készülnek, ezért tökéletesen és sokáig égethetők. Díszei az asztalnak, különleges hangulatot varázsolnak egy kellemes vacsorákhoz és ajándékba is adható. A gyertyákat préselt virágokkal díszítik.

Levendula Farm–Hőgyész

100%-os levendula illóolaj, levendulavíz, levendula illatzsákok, alvópárnák, levendulával bélelt ruhaakasztók, valamint lakásdíszek Hőgyészről, a Levendula Farmról. 
"Tudta, hogy a levendula kisebb zúzódások és sérülések gyógyulását is segítheti? Tettem erre egy próbát. Sütés közben, sajnos megégettem az ujjamat. Az égési felületre rácseppentettem a levendula illóolajból és nyoma sem maradt az égésnek."

Szappan.hu

Természetes alapanyagokból, kókuszzsír, pálmazsír és természetes illóolajok felhasználásával készült szappanok, valamint a kézműves partnerek termékei a szappan.hu, kínálatában. Válasszon a bőrtípusának megfelelő szappant és ha
kettőt fizet, hármat vihet! Szappan akció a szappan.hu standján!

Balada ékszerek

Ásványokból, természetes anyagokból készült ékszerek: késztermékek, de az ékszerek készítéséhez szükséges alapanyagokból egyéni kívánságra a helyszínen megvalósítják bárki elképzelését legyen az fülbevaló, gyöngysor, karkötő, gyűrű vagy medál. 

Lindy Candy kimért édességek 

A családi manufaktúránkban tradicionális és nemzetközi édességek választékban megtalálhatóak a keménycukrok, puhacukrok, zselékészítmények, drazsék, karamellák, nugátok, sütemények, grillázsok, kandírozott és aszalt gyümölcsök, pirított magvak és hagyományos édességek is. 

Bedő Anikó keramikus


Egyedi kerámia edények a hangulatos étkezésekhez, használati valamint dísztárgyak az otthon szépítéséhez. Kerámiacsészék, bögrék, poharak, teázókellékek, fűszertartók, ötletes ajándéktárgyak a készítőtől. 

Fekete Zsóka - Minőség Mangalica termékei

A fiatal gazda, saját tenyésztésű mangalicából készített kézműves finomságokkal érkezik a Lehel Csarnokba. Ínycsiklandó ízek, így a füstölt kolbász, füstölt húsos szalonnák (kolozsvári szalonna, császárszalonna), zsír, sütnivaló kolbász, és a ropogós tepertő is megtalálható kínálatában, de az újdonságok közül is lehet csemegézni a különböző fűszerezésű tepertőkrémek, húspástétomok, valamint abált szalonnák között. 

Nagy szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Környezetünk Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnö...
Bővebben >>