. Ma Emma napja van.
Újabb hamis foglalkoztatási adatok a kormánytól
2016-07-30 03:50:29
Újabb hamis foglalkoztatási adatok a kormánytól

Újabb hamis foglalkoztatási adatok a kormánytól

Az orbáni sikerpropaganda újabb trükkökkel palástolja a valódi problémákat : míg a  kormány azt állítja, hogy egy többmilliárdos népszavazással gondoskodik az emberek biztonságáról,  azalatt súlyos létbizonytalanságban élnek milliók Magyarországon. A Párbeszéd Magyarországért szerint az emberek megélhetési biztonságát kell megteremteni.

Varga Mihály és a kormány minden trükköt bevet, hogy javítsa a statisztikákat: ilyen ötlet volt a honvédségi kényszersorozás, a speciális közmunka bevezetésének terve, a totálisan elhibázott közmunka-program, amely nem más, mint hogy Orbánék el tudják adni saját, a szegények még nyomorultabbá tételével járó embertelen politikájukat.


Mindeközben a valóságban helyenként a gazdaság működését bénító munkaerőhiány, máshol tömeges munkanélküliség van. A kormány bevezette az Európai Unió legrövidebb ideig járó munkanélküli segélyét, ami akadálya az álláskeresésnek,  munkáltatók és munkavállalók egymásra találásának.


Magyarországon 4 millióan élnek létminimum alatt. A dolgozói szegénység nő, körülbelül egymillió dolgozó fizetése még a létminimumot sem éri el.  A problémák elterelésének fedőterve a népszavazás, amellyel feledtetik a korrupt kormány hazugságait, az emberek megélhetési problémáit.


A Párbeszéd Magyarországért szerint nem ez a kizsákmányoló helyzet, hanem az alapjövedelem bevezetése, az oktatás reformja, a továbbképzések és munkahelyteremtés jelenti a valódi kiutat.


OS

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>