. Ma Béla napja van.
Támogatott kamionsofőr képzések
2015-07-31 04:58:25
Támogatott kamionsofőr képzések

Támogatott kamionsofőr képzések

Az utóbbi években a tehergépkocsi-vezető és kamionsofőr-foglalkozásokban volt a legtöbb olyan állásajánlat – 2014-ben mintegy 7300 –, amelyekre nem volt elegendő, illetve megfelelő jelentkező. A most bejelentett program keretében több mint hatezer ember számára teszik lehetővé a C és E kategóriájú jogosítvány megszerzését.


A nehézgépjármű-vezetők kiválasztását és képzését a központi régióban az MKFE szakmai segítségével a Nemzetgazdasági Minisztériumhoz tartozó Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. (OFA) bonyolítja le.


Az OFA felhívása:

 

Képzési támogatás keretében segítünk Önnek a képzésre való jelentkezésében, biztosítjuk az ingyenes képzést. Meglévő jogosítványának megfelelően az alábbi két képzési lehetőséget tudjuk biztosítani:

 

KÉPZÉSEK MEGNEVEZÉSE


    "B" kategóriás jogosítvánnyal rendelkezők estén      
 
    "C" kategóriás jogosítvánnyal rendelkezők esetén

 

"C" kategória - Tehergépkocsi - vezető + "CE" kategória ("C" kategóriába sorolt gépkocsiból es nehéz pótkocsiból álló járműszerelvény) + Gépjárművezetői Képesítési Igazolvány – Te-herautó vezető alapképesítés + Infó kommunikációs eszközök használata.

"CE" kategória ("C" kategóriába sorolt gépkocsiból es nehéz pótkocsiból álló járműszerelvény) + Gépjárművezetői Képesítési Igazolvány – Teherautó vezető alapképesítés + Infó kommunikációs eszközök használata.

 

TANFOLYAMOK BELÉPÉSI FELTÉTELEI

 

Minimum 2 éve megszerzett "B" kategóriás jogosítvány 

Betöltött: 21. életév 

Alapfokú végzettség

"C" kategóriás jogosítvány megléte                   

Betöltött: 21. életév 

Alapfokú végzettség 

 

A képzés megkezdése előtt egy felvételi eljáráson kell részt venni a jelentkezőknek, melynek része a PÁV III vizsga megszerzése is, amennyiben nincs érvényes vizsgája.

 

JELENTKEZÉS

Kérem, jelentkezzen itt, amennyiben érdeklődik a fent leírt képzés iránt. Ha bármilyen kérdése van a képzéssel kapcsolatban, bizalommal forduljon Hozzánk, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

 

Kapcsolat:

Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.

web: www.ofa.hu

e-mail: kamionos@ofa.hu

levelezési cím: 1301 Budapest Pf.:84

 

ofa.hu

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>