. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Sztárportré - Takács Nicolas
2016-08-14 06:26:05
Sztárportré - Takács Nicolas

Sztárportré - Takács Nicolas

Eljátszottunk a gondolattal, hogy mi lett volna… Nikolas életében az egyik választóvonal 2010-ben volt: Tehetségkutató, vagy külföld.


„New Yorkba mentem volna, az volt a nagy álmom. Olyan helyzetbe kerültem, hogy elgondolkoztam azon, hogy eladom a hangszerem amin tanultam, a hegedűt amivel végigcsináltam a konzervatóriumot.
Megkértem a nagynénikém, aki Prágában él, hogy próbáljuk eladni a hegedűt.

Nehéz döntés volt, mert nagyon szerettem, a konzervatóriumban is mindenki megjegyezte, hogy gyönyörűen szól. Meg kellett hozni ezt a döntést, meghirdettük, és nem sikerült eladni. Elvitték volna, csak sokkal kevesebb összegért, mint amit én szerettem volna kapni: ha már megválok tőle, akkor legyen értelme, hogy meg legyen a repülőjegy, és valami maradjon is. Ez nem sikerült, úgyhogy visszakaptam a hegedűt, meg van a mai napig, és nagyon remélem, hogy soha nem fogok olyan helyzetbe kerülni, hogy ezen kelljen gondolkodni.”

A teljes beszélgetés itt megtekinthető:



További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>