. Ma Márk napja van.
Sztárportré - Tabáni István
2017-01-26 04:09:25
Sztárportré - Tabáni István

Sztárportré - Tabáni István

A legnehezebb dolog, hogy önmagunknak meg tudjunk bocsátani…

Szerintem az emberek többsége nem tud túllépni önmagán, vagy nem tud megbocsátani magának. Előfordul, hogy másoknak sem, de szerintem a legnehezebb dolog, hogy önmagunknak meg tudjunk bocsátani. Olyan dolgokért is, ami nem biztos, hogy a mi hibánk.


Ha a mi hibánk, akkor be kell látni, vagy el kell ismerni, hogy ezt elkövettem, de ugyanakkor fel is kell oldozni magunkat, mert szerintem csak így léphetünk túl önmagunkon.

Ha képesek vagyunk szembenézni önmagunkkal, látni a hibáinkat, és abból okulni, akkor mindenre képesek vagyunk. Ki kell engedni az igazságot, mert ha az ember nem teszi, akkor a hazugság felőrli.”

A teljes beszélgetés itt megnézhető:



További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Fókuszban Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>