. Ma Emma napja van.
Sztárportré - Szolnoki Péter
2016-08-21 03:39:32
Sztárportré - Szolnoki Péter

Sztárportré - Szolnoki Péter

A hétköznapi életemben nem szoktam énekelgetni, vagy produkálni magam. Ha elmegyek egy esküvőre, vagy baráti születésnapra, és ott megkérnek, hogy énekeljek, azt sem mindig szívesen teszem.


Az más, ha kifejezetten úgy megyek el egy szülinapra, vagy egy esküvőre, hogy felkérnek fellépni. Ha csak barátilag megyek el szórakozni, akkor nem mindig érzem azt oda valónak, hogy én produkáljam magam.


Természetesen megfelelő ráhatással a végén mindig az van, hogy énekelnek, de én nem vagyok az, aki ezt nagyon forszírozza. A magánéletemet szeretem visszafogottan, csendesen élni, viszont ha kint vagyok a színpadon, nagyon szeretek beszélgetni, kommunikálni a közönséggel.

A teljes beszélgetés itt megtekinthető:



További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>