. Ma Andrea napja van.
Sztárportré: Laár András
2014-09-25 06:31:57
Sztárportré: Laár András

Sztárportré: Laár András

Élet-halál és elengedés: Laár Andrásnak tetszett a téma."Azt nevezzük egyféle szempontból halálnak, hogy a dolgok változnak, mert amilyenek elmúlnak lenni, az a részük úgymond meghal. Amikor azt mondjuk, hogy halál, akkor mi csak az életfolyamat változásának egy bizonyos szakaszára mondjuk, hogy halál.

 

A halál fényében látjuk meg igazán a dolgokat, az értéküket. A halált én fény-élménynek gondolom, ahol tényleg megvilágosodnak a dolgok."

 

A beszélgetésben Laár András nyíltan beszél azokról a dolgokról, amiket már elengedett: "Nagyon sok mindent elengedtem már az életemben, és ezért élek. Az egyik legfontosabb elengedésem a tv volt. 20 évvel ezelőtt elkezdtem nem tv-t nézni, elengedtem a tv-t, és olyan jó nekem. Ugyanígy mindent elengedtem, amik ezek az erőszakos média hatások...

 

Elengedtem a dohányzást, azt is már egy pár éve, és hogy ez milyen jó... Képzeld el, elengedtem az alkoholt, óriási... Olyan élmény, hogy nem kell inni, nem kell dohányozni."

 

A Sztárportréban néhány mantra, és egy különös gondolatmenet, miszerint mindannyian szövedékben élünk, amit mi szőttünk magunknak, de ebből kb.3 év alatt ki tudja magát szőni az ember - mondja Laár András.

 

A teljes beszélgetés:

 


forrás: http://sztarportre.hu/

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Bal...
Bővebben >>