. Ma Emma napja van.
Sztárportré - Kozsó és Keira
2015-11-03 05:29:13
Sztárportré - Kozsó és Keira

Sztárportré - Kozsó és Keira

Testalkatát tekintve Kozso újra a régi! Eltűntek a fölösleges kilók, 20-30 évesen volt hasonló a helyzet. A Sztárportréban Kozso és Keira összefoglalta az elmúlt 1 évet. Súlyos egészségi állapot, műtétek, felépülés. Kozso mára már szinte folyékonyan tud újra beszélni, és jól érzi magát.

Keira: "Teljesen megváltozott a személyisége a műtét után, sokkal érzelmesebb lett."
Kozso: "Meghatódom folyamatosan. Pedig kellene keménynek lenni..."

Volt egy időszak, amikor a beszéd nem igazán ment: "Mindent tudtam, mindent éreztem, de elmondani nem. Elkezdtem rajzolni, festeni..."

Kozso beszélt a családtagjairól, érzéseiről, vágyairól, és arról is, hogy az elmúlt években több műfajban is írt zenéket, más országokban megjelenő kiadványokra: "Nem mondtam, hogy Kozso, hanem leszerződtem természetesen."

A teljes beszélgetés itt megtekinthető:



További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
Bővebben >>