. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Sztárportré - Kocsis Tibor
2016-10-09 04:23:32
Sztárportré - Kocsis Tibor

Sztárportré - Kocsis Tibor

"Kicsit minden egyes fellépés egy önkívületi állapot. Őrületes energiák szabadulnak fel ilyenkor. Azért szoktam néha visszanézni magam fellépés után, mert szeretek meglepődni magam is azon, hogy milyen hatást vált ki belőlem az a fajta energiaáramlás, ami ott történik.

A beszélgetésben szó esett arról a bizsergésről, amit az előadó érez a színpadon a műsor alatt: „Belül bizsergek valahol. Nagyon erős érzelmi töltetek, hullámok ezek, amik ilyenkor a színpad felé áradnak a közönség részéről. Egy kis rendezvényen is megkapom ezeket a rezgéseket, de ha a Budapest Arénában sikerül mindezt abszolválni, akkor az még intenzívebben bizsergés.”

A teljes beszélgetés itt megtekinthető:



További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnö...
Bővebben >>