. Ma József napja van.
Sztárportré: Boros Lajos
2014-11-08 09:15:35
Sztárportré: Boros Lajos

Sztárportré: Boros Lajos

Elkészült az applikáció, jöhet az okostelefonos rádiózás. Boros Lajos a Sztárportréban szívesen beszélt minden részletről: "Ez az egész egy olyan újfajta rádiózás, és egy olyan újfajta felgyorsult gondolkodásmódot igényel, amitől én előre rettegek, de elkezdem kinevelni azokat, akik velem együtt ebben nőnek fel, és ők majd jobban tudják. Fel vagyok rá készülve, hogy abszolút más lesz belőle, mint amit én megálmodok."

 

Anno a Bumeráng című műsor facebook oldalán 200 ezer embertől kérdezték: "Ha csinálnánk egy ilyen extrém bumerángot, ami az okostelefonodat kihasználja, akkor te mint rajongó, hallgató, megengednéd-e: hogy bekapcsoljam távolról a mikrofonodat a telefonon, bekapcsoljam távolról a kamerádat, leolvashassam a gps koordinátáidat, hogy hol vagy, és megnézhetem a giroszkópodat, hogy éppen most ütnek vagy rohansz, mert az méri a rázkódást is a telefonodban? Egy csomóan engedték. Hamarabb meg volt a tömegbázisunk erre az újfajta rádiózásra, mint maga a szoftver.

 

Tehát ülök a stúdióban, és van egy térképem az egyik monitoron, ahol minden egyes beépített, vagy kemény mag tagom egy kis fény, és ha ráütök, akkor megtelik a képernyő, hogy mit csinál, hol van, mozog, nem mozog, és elkezdődik egy közös műsor.

 

Ezeket az embereket már olyan mélységig ismerem, hogy tudom mi a foglalkozása, hány gyerek van, erről nekem azonnal kiugranak az adatok, és tudom, hogy mi a vágyálma. Tehát beépülök az életébe. Megkérdezték tőlem szakemberek, amikor tartottam erről egy előadást: Ezt miért hagyja? Mondtam azért, mert szeret, és mert bízik bennem.

 

De én nem akarok parazita lenni az ő életében, hanem megegyezünk abban,hogy pl. kéri-e azt, hogy ha én bekapcsolom a telefonját, akkor rezegjen, hogy én most betettem adásba őt. Én azt akarom csinálni ezzel az x ezer emberrel aki a barátom, hogy gyakorlatilag együtt csináljuk a műsort, miközben ők fogyasztók is."

 

A teljes beszélgetés itt megtekinthető:

 

 Forrás: Sztárportré

További híreink
Milyen deszkát használjunk otthoni barkácsoláshoz?
Számtalan megoldás közül lehet választani, de egyáltalán nem mindegy, hogy melyik számít a leghatékonyabbnak, melyik felel meg igazán az igényeinknek és mivel a legkönnye...
2024-03-14 17:40:46, Hírek, Fókuszban Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben
Novák Katalin utódját máris hazugságon kapták
Az államelnök apja csak egy szimpla náci szimpatizáns, szélsőjobboldali és antiszemita vidéki ügyvéd volt, nem a kommunista terror ártatlan áldozata – fogalmazott a Hvg36...
2024-03-02 16:17:20, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Megoldás Mozgalom (MEMO) “Mintatelepülés” címmel indított pályázatot azoknak a leendő polgármestereknek, aki...
Bővebben >>