. Ma Ervin napja van.
Személyes élménybeszámoló Sándor Anikótól
2016-09-21 03:48:19
Személyes élménybeszámoló Sándor Anikótól

Személyes élménybeszámoló Sándor Anikótól

A PénteK13 programsorozat keretében az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban szeptember 23-án, pénteken 19.00 órától "Különleges utak és emberek - Sándor Anikó: El Camino - Az út, amely hazavisz". Ahogyan a sorozat címéből is sejthető, nem mindennapi emberek, nem mindennapi utazásairól hallhatunk személyes élménybeszámolókat.


„Sok millió karaktert leírtam az elmúlt 30 évben, elvégre újságíró vagyok. De most először szántam el magam, hogy könyvbe rendezzem a gondolataimat. Jó okom volt rá, mert 2011 nyarán rendkívüli dolgok történtek velem. Olyanok, amelyek felülírták azt a materiális szemléletet, amelyben felnőttem, s amelyek örökre megváltoztatták az attitűdömet a világhoz.” - írja Sándor Anikó, azonos című könyvét ajánlva.

Belépődíj felnőtteknek 1.000 Ft, diákoknak, nyugdíjasoknak: 800 Ft (XIII. Kerületi Kártyával 10% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából. A kedvezmények nem összevonhatóak!).

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Környezetünk Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget...
Bővebben >>