. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Sok százezer romlott tojás
2014-10-01 09:01:01
Sok százezer romlott tojás

Sok százezer romlott tojás

Lejárt szavatosságú, nyüvekkel teli tojások százezreit foglalt le és semmisített meg az élelmiszer-biztonsági hivatal. A fogyasztói panaszok megemelkedett száma miatt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) fokozottan ellenőrizte az utóbbi hetekben a tojáscsomagoló üzemeket, így jutott el egy Bács-Kiskun megyei tojáscsomagoló céghez is.


Több mint 380 ezer lejárt minőségmegőrzési idejű, légylárváktól hemzsegő tojást foglalt le és semmisíttetett meg a (Nébih) kiemelt ügyek igazgatósága egy Bács-Kiskun megyei tojáscsomagoló üzemben – közölte a hivatal kedden.

 

A lejárt minőség megőrzési idejű tojásokat, amelyek nagy része sérült és szennyezett volt, az üzem alapanyagraktárában és egy építés alatt álló helyiségben tárolták. Az ellenőrzéskor a kereskedőktől visszaszállított, lejárt szavatosságú és sérült tojásokat is találtak az ellenőrök. A bírság megállapítása folyamatban van – közölte a Nébih.

 

Utoljára frissítve: 2014-10-01 09:04:22

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg a...
Bővebben >>