. Ma Gedeon napja van.
Rendőrkézen a villamost rongáló fiatalok
2016-01-29 03:51:04
Rendőrkézen a villamost rongáló fiatalok

Rendőrkézen a villamost rongáló fiatalok

A három huszonéves férfi még 2015 decemberében rongált meg egy Combinot.  A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat P. Krisztán 20 éves és T. Dávid 19 éves budakeszi lakossal szemben csoportosan elkövetett garázdaság, valamint B. Péter 20 éves budakeszi lakossal szemben csoportosan elkövetett garázdaság és rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint a három fiatal 2015. december 28-án Budapesten, a Nyugati tér és Margit híd közötti szakaszon egy villamoson inzultálta az utasokat, ezért a villamos vezetője felszólította őket, hogy hagyják el a szerelvényt. Miután a férfiak leszálltak a villamosról, megrongálták a járművet, amellyel több százezer forint kárt okoztak.

 

A rendőrök beazonosították a rongálókat, majd előállították őket a kerületi rendőrkapitányságra. Gyanúsítottkénti kihallgatásuk során a bűncselekmény elkövetését beismerték.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága kezdeményezi P. Krisztián, T. Dávid és B. Péter bíróság elé állítását.

 

Police.hu

További híreink
Keresztül a téli Vértesen
A Vértesben elég sokat jártunk, de télen még soha, így felkerekedtünk, hogy megnézzük eme szép és változatos hegyvidéket február elején.
2024-02-13 17:37:46, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
A közel 80 éves Földes László „Hobo” kapta a Petőfi Zenei Díj Életműdíját
Földes László, Hobo a Hobo Blues Band alapítója kapja a Petőfi Zenei Díj Életműdíját idén, írja a hirado.hu. Az Életmű Gálát február 3-án közvetítik a Duna TV-n.
2024-01-18 12:09:38, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Moór Marianna: „Elzártam magam a világtól”
Amióta a 80 éves Moór Marianna visszavonult a pályától, távol tartja magát a rivaldafénytől, és úgy tűnik, ez a jövőben sem fog sokat változni, ráadásul egy tavaly februá...
2024-01-04 14:38:37, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években ...
Bővebben >>