. Ma Auguszta napja van.
Prostitúcióra kényszerítették kerületünkben - videóval
2016-02-03 02:34:16
Prostitúcióra kényszerítették kerületünkben - videóval

Prostitúcióra kényszerítették kerületünkben - videóval

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága büntetőeljárást folytat Gy. Henrietta 22 éves budapesti lakos ellen prostitúció elősegítése, és személyi szabadság megsértése bűntett, valamint É. Brigitta 21 éves budapesti lakos ellen személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a sértett 2016. január 25-én érkezett Budapestre és találkozott egy férfival, aki munkavégzési ajánlattal egy Budapest XIII., Gömb utcai lakásba vitte. A sértettet a férfi Gy. Henriettára bízta, aki őt 2016. január 26. és január 29. között személyi szabadságában többször megsértette, a lakásból nem engedte ki, és azzal is megfenyegette, hogy a sértettről korábban készült erotikus fotókat annak hozzátartozóinak elküldi.

 

Gy. Henrietta a sértettet a továbbiakban prostitúcióra is rá akarta bírni, aki kijelentette, hogy ilyen jellegű munkát nem kíván végezni. Társának, É. Brigittának a megalapozott gyanú szerint tudomása volt arról, hogy a sértett a lakásban akarata ellenére tartózkodik, és kényszer hatása alatt áll.

 

A lakáshoz kiérkező rendőrök a két nőt 2016. január 29-én 11 óra 35 perckor elfogták, előállították, gyanúsítottként hallgatták ki. A munkát kínáló férfit a rendőrök keresik.

 

A további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság - őrizetbe vételük mellett - folytatja le és egyúttal kezdeményezik előzetes letartóztatásuk elrendelésének indítványozását.

 

 

Police.hu

További híreink
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Keresztül a téli Vértesen
A Vértesben elég sokat jártunk, de télen még soha, így felkerekedtünk, hogy megnézzük eme szép és változatos hegyvidéket február elején.
2024-02-13 17:37:46, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
A közel 80 éves Földes László „Hobo” kapta a Petőfi Zenei Díj Életműdíját
Földes László, Hobo a Hobo Blues Band alapítója kapja a Petőfi Zenei Díj Életműdíját idén, írja a hirado.hu. Az Életmű Gálát február 3-án közvetítik a Duna TV-n.
2024-01-18 12:09:38, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években ...
Bővebben >>