. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Projektor az iskoláknak
2015-03-28 07:48:11
Projektor az iskoláknak

Projektor az iskoláknak

A képviselő-testület hozzájárult az önkormányzat tulajdonában lévő 215 db projektor a nyilvántartott értéken (308.155 Ft + ÁFA), a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) részére történő értékesítéséhez.

 

2013-tól az önkormányzat által fenntartott általános és középiskolák a KLIK fenntartása és irányítása alá kerültek. Az átadás után jelentős visszaesés következett be az átadott informatikai eszközök állapotának tekintetében. A projektorizzó hiánya később is gondot jelentett, ezért a projektorokot átadta az önkormányzat a KLIK-nek. Ezzel lehetőséget adott az önkormányzat arra, hogy forrást biztosítson az állam a cserére.

 

Annak érdekében, hogy a kerületi iskolákban megmaradjon a magas színvonal, a pedagógiai munkát hatékonyan segítő eszközökkel való ellátottság, a Szociális, Egészségügyi és Művelődési Bizottság 4.5 millió Ft értékben pályázatot hirdetett a szükséges izzó-fejlesztésekre. Az intézményektől beérkezett pályázatok alapján a beszerzést és a beszerelést az Intézményműködtető és Fenntartó Központ (IMFK) munkatársai elvégezték. A döntést az indokolta, hogy a KLIK azóta sem biztosít az izzók cseréjére forrást.

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>