. Ma Mihály napja van.
Pihe-puha álom luxuskivitelben
2023-08-22 17:41:12
Pihe-puha álom luxuskivitelben

Pihe-puha álom luxuskivitelben

A pihentető alvás feltételei

 

Az éjszakai nyugodt alvásra számos tényező nagy hatással van. Annak érdekében, hogy a baba vagy tipegő nyugodtan tudjon pihenni, érdemes bevetni néhány trükköt és úgymond csodafegyvert.

 

Ilyen például a minőségi ágynemű, amely nem egy luxuscikk, hanem egy olyan okos befektetés, mely garantálja a gyermek nyugodt pihenését és ezáltal az egészséges fejlődését. Ezt csak fokozhatja, ha egy kényelmes tipegő hálózsák is rendelkezésre áll. Ezek mindegyike megrendelhető a Cseppke webáruház oldaláról.

 

Prémium kategóriás ágynemű minőségi anyagokból

 

A MerinoGold ágyneműcsalád kifejlesztése során olyan minőségi, természetes anyagokat ötvöztek a legmodernebb nanotechnológiával, mint a kasmír vagy a merinógyapjú. Ez a textil egy természetes hőszabályzó, mely ráadásul az olyan allergiás reakciókat kiváltó anyagoknak is képes ellenállni, mint a penész vagy a baktériumok. A hozzákevert kasmírszálak még puhábbá varázsolják a kelmét. Emiatt a MerinoGold gyapjún való pihenés igazán fenséges.

 

A Cseppke márka által már a legkisebbek is élvezhetik a MerinoGold termékcsalád nyújtotta kényelmet.

 

Az emberi test napi hőmérséklet ingadozása egy teljesen természetes fiziológiás folyamat. A MerinoGold ágynemű az Adaptive Thermo Control által képes a hőmérséklet változásaira dinamikusan reagálni. Ezenkívül az Adaptive felszín hatékonyan növeli a párolgást, és elvezeti a nedvességet. Az így létrejövő száraz környezetben az alvás minősége nagymértékben javítható.

 

Silverline, azaz ismerd meg az ezüst technológiát!

 

Ez a speciális anyag nem csupán antibakteriális hatása miatt említésre méltó, hanem azért is, mert a beleszőtt ezüstszálak továbbfokozzák hatékonyságát, mivel ezek a szálak kisütik a statikus elektromosságot, melyet a napi tevékenységek során az emberi test elnyel.

 

A fentebb említett kiváló, prémium minőségű anyagok ötvözve a Sleep Well System intelligens rendszerű ágyneműkben, illetve hálózsákokban, kombinálva a Cseppke csodaszép dizájnjával kiemelkedő termékekké avanzsálódnak. Ezeket az ágyneműket használva, biztos lehetsz abban, hogy gyermeked kényelmesen és nyugodtan fog pihenni.

 

Rendelj mielőbb szettben!

 

A Cseppke online platformján csomagban még kedvezményesebb áron tudod megvásárolni a Cseppke by MerinoGold ágyneműcsalád tagjait. Ha az összeállított csomagokat választod, akkor nem kell külön válogatni a párnák és a hálózsákok között, ráadásul kedvező áron szerezheted be a pihe-puha termékeket, melyek biztosítják babád nyugodt, kellemes alvását, ami számodra is rendkívül előnyös.

További híreink
Tippek az operációs rendszer kiválasztásához
A számítógépek elengedhetetlen része, mondhatnánk úgy is, hogy a lelke az operációs rendszer. Napjainkban azonban már több eszköz is használ ilyen keretrendszert: tablete...
2023-09-27 10:15:21, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mivel tehetjük hangulatosabbá otthonunkat?
Az őszi időszak beköszöntével nagyobb fókusz helyeződik otthonunk csinosítgatására, díszítésére. Ez nem is meglepő, ugyanis ilyenkor a benti programok, a közös családi ét...
2023-09-23 13:41:12, Hírek, Fókuszban Bővebben
Nem mindegy, milyen kivitelezőt választunk a felújításhoz
A felújítás minden család életében egy igazán komoly beruházást jelent. Rengeteg műveletre oda kell figyelni és anyagilag sem elhanyagolható feladatról beszélünk. Ezért i...
2023-09-21 12:24:02, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
"Nehéz időket élünk, gyakorta kell pályát módosítanunk, hogy túléljük őket, többdiplomás asszonyok takarítást ...
Bővebben >>