. Ma György napja van.
Pedofil szórakozás vagy művészet?
2014-11-24 08:22:57
Pedofil szórakozás vagy művészet?

Pedofil szórakozás vagy művészet?

Felháborodott olvasó írta le egy könyvről kritikai észrevételét egy közösségi oldalon. Pernilla Stalfelt könyveit a Vivandra könyvek sorozatában adták ki egy-két évvel ezelőtt. A kritikus szem szerint  aberráltak egytől egyig , "de az is  az,  aki manapság ezzel "modernkodik" / ugyanígy kezdődött az intim gyanta és az anális sex elfogadtatása, mondván legyünk sokszínűek, akár a szivárvány, vicces ugye? Vicces-e a gyereklányoknak, akiket megerőszakoltak, vicces-e a gasztroenterológian végbélrákról leletet kapni, vagy lek@kilni vendég bácsit, mert azt kéri, úgy, hogy kacag apa és anya közben azért a pénzért, amit cserébe kap / persze semmi törvénybe ütköző nem történt, akár a NAVnál.......

 

  1. "Na kérem, ez hát a gyereknevelés netovábbja !!!! Felöltözött Anyu-Apu, és a meghívott Imre bácsi meztelen Ugra-bugrára invitálja a gyerekeket. Lehetne ez akár pedofil szórakozás is, de erre gondolni sem akarok. Viszont, ami tény, az írónak nevezett senkiházi, okos találmányként úgy gondolja, hogy a puki előadás, kiváló családi program, köznyelven fingás erősíti a gyerekeink remek, vetkőzős programját, és befejezésül még egy remek ötlet, írjunk egy kakidalt !!
    Ugye, ugye Semjén Zsolti bácsi........Tiltakozunk a budapesti melegfelvonulás ellen? Játsszuk itt az őskeresztényt?...aztán sutyiban ugráló meztelen gyerekeket fingatunk, és gyerekdalt írunk a kakiról?
    Vagy esetleg kedves kormánypárti képviselők, így gondoljátok eltölteni a vasárnapi pihenőnapot, ha már bezárattátok a nagyobb kereskedelmi plázákat?........Beteg ez az ország, betegek ezek a képviselők. Bár talán ébredezik a "nép"...Talán......
    Akár ki is írta, akárkinek is, mélységesen felháborító, vérlázító, hogy egy gyerek könyvben piedesztálra emelik a családi, meztelen ugrálást, vendégnézővel, és mindezt egy fingó, kakisdalt író programmal kiegészítve, egy régi gyerek dalt átírva.
    Kijelenteném, az író BETEG !!
    A szerkesztő BETEG !!
    Aki vagy. akik ellenőrizve jóváhagyták, BETEGEK !!
    A kiadásért felelős BETEG !!
    BETEG az a párt, és politikusai is, akiknek érájában, ilyen gyerek könyvek születnek, és BETEG az a nép is, aki ezt hagyja !!"

Az emberek egyre érzékenyebbek és talán egyre kevésbé prűdek. Van azonban, ami szinte mindenkinél kiveri a biztosítékot: A gyereknevelésbe bevitt otromba és szélsőséges elemek. Döntsenek Önök!  Jó ez a könyv és kell ilyen vagy sem?


Ez az író Kaki könyve, egy a sorozatból....



Utoljára frissítve: 2014-11-24 08:49:06

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Környezetünk Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha en...
Bővebben >>