. Ma György napja van.
Párttársaitok alázzák a nőket! - Nyílt levél a Fidesz Női Tagozatához
2015-07-26 08:42:53
Párttársaitok alázzák a nőket! - Nyílt levél a Fidesz Női Tagozatához

Párttársaitok alázzák a nőket! - Nyílt levél a Fidesz Női Tagozatához

Kedves Pelczné Gáll Ildikó!

 

A híradások tele vannak azzal, hogy a kormány politikusai Magyarországról ,,lementek" Tusványosra. Én Németh Zsolttal ellentétben máshogy fogalmaznék. 

 

Nem lementek, hanem lesüllyedtek. Egy olyan szintre, amiről azt gondolom, nekünk, nőknek, politikusoknak érdemes váltanunk pár szót.

Mert amint látjuk, fenemód jól érzik magukat a kormány politikusai Tusványoson. Mókáznak, viccelődnek, amúgy legényesen odamondogatnak, csipkelődnek. Mint amikor a jobbikosok a sarokba dobják a kiskutyákat a cukiságkampány után, s vedlenek át fekete egyenruhákba, úgy bújtak ki öltönyeikből, és mutatták meg a Fidesz macsói Tusványoson hímsoviniszta énjüket.

 

Ezek a magyar legények, akik magukat macsónak, tökösnek képzelik, azzal villognak hallgatóságuknak, hogy ,,a nő nem ember", és hogy ,,van az asszony és van az ember" és hogy a férfiak és a nők nem egyformák, mindenkinek megvan a maga feladata. Aztán egyikük még be is szól annak a nőnek, akinek ez nem tetszik. Mert az asszonyszemélynek (nem ember) tudnia kell, hol a helye, meddig jártathatja a száját, meg különben is az asszony verve jó.

 

Kedves Ildikó!

 

Ti ezt hagyjátok?

 

Ti ezt tűritek?

 

Te, a párt női tagozatának vezetőjeként elnézed, szó nélkül hagyod, hogy a párttársaid alázzák a nőket, s olykor még oda is csapjanak?

 

Neked nincs egy szavad sem Németh Zsolthoz, Deutsch Tamáshoz, vagy Tasó Lászlóhoz, Buday Gyulához, Tarlós Istvánhoz és még sajnos sorolhatnám a neveket. Vagy Veletek már megtanították ezek a férfiak, hol a helyetek, mi a feladatotok?

 

Mert azt látjuk, hogy a kormánypártban a nőkből nem lehetnek vezető tisztségviselők. De ugye a pártmunkátok nem abból áll, hogy kávét főztök és lesitek az urak és parancsolók kívánságait?

 

Kedves Ildikó!

 

Én egyrészt aggódom értetetek, fideszes nőkért, mert férfikollégáid elszólásai, beszólásai alapján talán jogosan gondolhatom, hogy pártotokban nincs nemi egyenjogúság. És aggódom társadalmunk valamennyi nőjéért, hiszen ahol a kormányzat így vélekedik rólunk, nőkről, ott egyikünk sem várhat semmi jót.

 

És végül engedd meg, hogy a Fidesz Női Tagozatának alapüzenetéből idézzek: ,,Csak együtt, közösen; nemtől, kortól, nemzetiségi-, etnikai-, és vallási hovatartozástól függetlenül tudjuk visszaadni az embereknek a demokráciába és a demokratikus intézményrendszerekbe vetett hitét."

 

Én ezzel a mondattal egyetértek és én eszerint is dolgozom politikusként.

 

És Te?

 

 

Üdvözlettel:

 

Bősz Anett, Magyar Liberális Párt, ügyvivő

 

 

MTI

 

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Fókuszban Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csap...
Bővebben >>