. Ma Áron napja van.
Parkolási káosz a belvárosban
2014-07-02 13:19:40
Parkolási káosz a belvárosban

Parkolási káosz a belvárosban

Sajnos totális káosz van az új parkolási rendszerben. Nemcsak drágább, és sok a hibás működésre a panasz, hanem a régi parkolási rendszer sem használható és az ezzel kapcsolatos korábbi híradások is kontrolálhatatlanok, és ellentétesek a tapasztalt problémákkal. Olvasónk mai beszámolója tükrözi a valós helyzetet.

 

 

Olvastam a Hírhatárban, hogy az EME Zrt. ügyfelei továbbra is zavartalanul parkolhatnak a 06 80 98 + parkolóóra szám telefonszámot hívva.

 

Ma a Markó utcában egy bírósági tárgyalásra mentem, és csak az mentette meg a helyzetet, hogy negyedórával korábban érkeztem, volt időm megoldani a váratlan helyzetet. Bár nyugodtan hívtam a megszokott számot, azonban nem a szokásos választ kaptam, hogy megkezdődött a parkolás, hanem azt, hogy ebben a körzetben ezzel a számmal nem lehet parkolni.

 

Remek! – gondoltam magamban. Ugyan, pont ellentétes volt a híradás, de hát mi az, ami igaz manapság, hisz egyre inkább általánosítható, hogy senkinek semmit nem szabad elhinni, mert mindenki érdekeinek megfelelően hazudik.

 

Felhívtam a telenoros mobilparkolási számot, csakhogy olyan a telefonom, amivel nem lehet a menügombokat az utasítás szerint kezelni.

 

Nem maradt más, mint a pénzérmék keresgélése, ami azonban kevés volt. (440ft/óra a parkolási díj az VI. kerületi Markó utcában)  

 

Ha nincs akkora szerencsém, hogy egy rendes taxis azonnal segít és ad ezer forintért aprót, akkor jött volna a jókora büntetés. Mert egy bírósági tárgyaláson való pontos megjelenés csak fontosabb, mint ez az egész elrontott új rendszer, ami drágább, rosszabb, és ellenszenves módon és tisztességtelen eszköztárat használva monopolizálta a mobilparkolást.

 

Az új mobilparkolási egységes nemzeti rendszer jobban teljesít: Drágább, rosszabb, jogszabályellenes! Bravó Fidesz, bravó kormány és bravó minden állampolgárnak akiknek ez köszönhető!

 

(Név és cím a szerkesztőségben)

Utoljára frissítve: 2014-07-02 13:21:20

További híreink
A LED világításban rejlő lehetőségek beltéren
A LED világítás kapcsán gyakran emlegetjük a költséghatékony működést, a hosszabb élettartamot, a bennük rejlő egyéb lehetőségekről azonban már lényegesen kevesebb szó esik.
2020-02-22 12:58:36, Hírek, Fókuszban Bővebben
Négymilliárdot szán a kormány „szurkolói programra”
2020-ban a foci-EB egyik helyszíne, 2027-ben pedig újra vizes világbajnokság házigazdája lesz Magyarország, az előkészületeket pedig már meg is kezdte a kormány.
2020-02-17 21:08:55, Hírek, Fókuszban Bővebben
Tippeljen: miért viszik egzotikus országokba a pénzünket Orbánék...?
600 millió eurós hitelkeretet biztosított Szaud-Arábiában Szijjártó Péter külügyminiszter. Miért?
2020-01-25 16:46:26, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Gulyás Gergely nem akar a jelen helyzetben az ellenzékkel foglalkozni, főként hogy szerinte az ellenzék nem fo...
Bővebben >>