. Ma Márk napja van.
Parkolási káosz a belvárosban
2014-07-02 13:19:40
Parkolási káosz a belvárosban

Parkolási káosz a belvárosban

Sajnos totális káosz van az új parkolási rendszerben. Nemcsak drágább, és sok a hibás működésre a panasz, hanem a régi parkolási rendszer sem használható és az ezzel kapcsolatos korábbi híradások is kontrolálhatatlanok, és ellentétesek a tapasztalt problémákkal. Olvasónk mai beszámolója tükrözi a valós helyzetet.

 

 

Olvastam a Hírhatárban, hogy az EME Zrt. ügyfelei továbbra is zavartalanul parkolhatnak a 06 80 98 + parkolóóra szám telefonszámot hívva.

 

Ma a Markó utcában egy bírósági tárgyalásra mentem, és csak az mentette meg a helyzetet, hogy negyedórával korábban érkeztem, volt időm megoldani a váratlan helyzetet. Bár nyugodtan hívtam a megszokott számot, azonban nem a szokásos választ kaptam, hogy megkezdődött a parkolás, hanem azt, hogy ebben a körzetben ezzel a számmal nem lehet parkolni.

 

Remek! – gondoltam magamban. Ugyan, pont ellentétes volt a híradás, de hát mi az, ami igaz manapság, hisz egyre inkább általánosítható, hogy senkinek semmit nem szabad elhinni, mert mindenki érdekeinek megfelelően hazudik.

 

Felhívtam a telenoros mobilparkolási számot, csakhogy olyan a telefonom, amivel nem lehet a menügombokat az utasítás szerint kezelni.

 

Nem maradt más, mint a pénzérmék keresgélése, ami azonban kevés volt. (440ft/óra a parkolási díj az VI. kerületi Markó utcában)  

 

Ha nincs akkora szerencsém, hogy egy rendes taxis azonnal segít és ad ezer forintért aprót, akkor jött volna a jókora büntetés. Mert egy bírósági tárgyaláson való pontos megjelenés csak fontosabb, mint ez az egész elrontott új rendszer, ami drágább, rosszabb, és ellenszenves módon és tisztességtelen eszköztárat használva monopolizálta a mobilparkolást.

 

Az új mobilparkolási egységes nemzeti rendszer jobban teljesít: Drágább, rosszabb, jogszabályellenes! Bravó Fidesz, bravó kormány és bravó minden állampolgárnak akiknek ez köszönhető!

 

(Név és cím a szerkesztőségben)

Utoljára frissítve: 2014-07-02 13:21:20

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Fókuszban Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei le...
Bővebben >>