. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Őszi futófesztivál
2016-10-06 03:26:57
Őszi futófesztivál

Őszi futófesztivál

Október 8-án és 9-én kétnapos fesztivállal ünnepelheti mindenki a futást és magát a klasszikus távot, az oly sok ember büszkeségét jelentő maratont. A tavaly rendezett futófesztivál tekintélyt parancsoló, közel 28 000 fős nevezői létszámot hozott.


A 70 országból érkező külföldiek mellett az ország minden megyéjéből, 1000 településéről jönnek az év legnagyobb szabadidősport-rendezvényére, ahol a futókat rendre óriási szurkolói sereg, sok helyen karneváli hangulat fogadja a Budapest legszebb pontjait felvonultató útvonalon, kilenc kerületen át. A Gellért téren például élő Beatles-koncerttel buzdítják majd az ott elfutókat.


A 31. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál arról is nevezetes, hogy a távok széles választéka áll a nevezők rendelkezésére. A már kétnaposra bővült rendezvényen mindenki megtalálhatja a felkészült-ségének megfelelő futamot. Az első nap programja a rövidebb távokat öleli fel, többek közt gyaloglással és Nestlé családi futással is (600 m). Október 9-én már a hosszabb távok következnek: 10 km, 30 km és főszerepben a 42 km.


Bővebb információ: futanet.hu, forgalmivaltozasok.hu.

(ber)

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Környezetünk Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg a...
Bővebben >>