. Ma György napja van.
Orbán pénzbeszedője volt Németh Szilárd?
2016-05-18 10:34:21
Orbán pénzbeszedője volt Németh Szilárd?

Orbán pénzbeszedője volt Németh Szilárd?

Igaz-e, hogy Németh Szilárd Orbán Viktor pénzbeszedője? Hová tűntek az általa begyűjtött összegek? Milyen fideszes mutyikról tud Németh Szilárd? Miért nem érzi problémának ezeket az ügyeket? Egy hangfelvétel alapján Németh Szilárdot a saját párttársa, Horváth József buktatta le. Horváth szó szerint ezt állítja:


"Németh Szilárd azt kérte minden frakciótagtól, hogy ha bárkinek bármilyen mutyija van, azt ő is tudja. Azt ővele ossza meg. Nincsen semmi probléma, ő nem szól bele, de őt tájékoztassa mindenki."


A leleplező felvételen az is elhangzik, hogy csepeli képviselőként Németh Szilárd elköltötte a frakció pénzét, sőt, az Orbán Viktor felszólítására beszedett pénzeket is eltüntette. Erről Horváth szó szerint ezt mondja:


"Aztán Orbán Viktor mindenkinek küldözgetett leveleket, hogy a Fidesz kampányába, aki tud, az szálljon bele. Hozták be a pénzt az emberek – csak és kizárólag az ő irodavezetője szedhette a pénzt. Na, most ez a pénz is szőrén-szálán eltűnt, a Fidesz-kasszába nem került be."


A fideszes képviselő vallomása után Németh Szilárdnak meg kell magyaráznia: hová tűnt az általa beszedett pénz? Saját magának tette el a milliókat, a Fidesz feketekasszájába vándorolt az összeg, vagy a pártot megkerülve Orbán Viktornak kellett továbbadnia?


Lukács Zoltán, MSZP-alelnök, frakcióvezető-helyettes - OS

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Fókuszban Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei le...
Bővebben >>