. Ma Ervin napja van.
Online pénztárgépet Andy Vajnának!
2016-09-07 03:35:41
Online pénztárgépet Andy Vajnának!

Online pénztárgépet Andy Vajnának!

A kormány most az étel- és italautomaták üzemeltetőit kötelezné az online pénztárgépek használatára, a gépeket ezért bekötnék a NAV-hoz. Ezzel persze önmagában egyetlen fideszes vállalkozó sem tudna pénzt keresni, ezért az automaták és az adóhatóság közé rendeletben ékeltek egy "felügyeleti szolgáltatót", amely gépenként havi 5000 forintért továbbítja az adatokat a NAV-hoz az automatákból.


Lassan már nincs olyan magyar cég, amely ne fizetett volna több tíz- vagy százezer forintot az online pénztárgép-iparra felállított fideszes vállalkozói kör valamely tagjának. A kormány a gazdaságfehérítés nevében így pont a magyar kis- és középvállalkozásokat sújtotta az online pénztárgépek költségeivel.


Andy Vajna filmügyi biztos, médiabirodalom-tulajdonos és kaszinópápa eközben csak adókedvezményeket kap az adóhatóságtól, ráadásul egyetlen gépét sem kellett bekötnie a NAV-hoz. A fideszes oligarchák hatalommal szerzett fényűző kaszinóira tehát nem érvényesek azok a szabályok, amelyek minden becsületes magyar céget terhelnek.


A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy Andy Vajna kaszinóinak is kötelező legyen az online pénztárgépek használata! A DK szerint elfogadhatatlan, hogy a hónapról-hónapra élő magyarokra vasszigorral vadászó adóhatóság futni hagyja a Fidesz egyik leggazdagabb oligarchájának évi több tízmilliárdos vállalkozását.


Varju László, Alelnök - OS

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Fókuszban Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget...
Bővebben >>