. Ma Emma napja van.
Mivel ajándékozd meg a kutyádat?
2022-12-13 13:56:09
Mivel ajándékozd meg a kutyádat?

Mivel ajándékozd meg a kutyádat?

Csakhogy sok helyen már a kutyákat is mondhatni teljes jogú családtagként kezelik, így hát adott a kérdés, hogy miért pont ők maradnának ki bármilyen ünneplésből? Még ha nem is értik a lényegét, akkor is jópofa dolog őket bevonni az ajándékozásba. De vajon mivel lepjük meg őket?

 

Kutyaeledel

 

Ha nem tervezel semmi különlegeset vásárolni kedvencednek, akkor válaszd a legkézenfekbőbb megoldást: vegyél néhány doboz vagy zsák kutyaeledelt! Ebből úgyis folyamatosan biztosítani kell az utánpótlást, tehát ha még az ünnep előtt rendelsz egy újabb adag Gemon kutyatápot a Petguru oldaláról, akkor biztos nem lőhetsz mellé!

 

Valószínűleg fel sem kell rá hívnod külön az eb figyelmét, hiszen a legtöbbjük nagyon is jól ismeri már a kedvenc eledele csomagolását, és azonnal izgatott lesz, ha meglátja. Hogy még nagyobb örömet okozz neki, szórj a csomag köré néhány szem tápot vagy jutalomfalatot, amit egyből be is habzsolhat. 

 

Bár a kutyád még ettől sem fogja megérteni az ajándékozás lényegét, de mégis kedves gesztus, hogy ilyenformán őt is bevonod egy kicsit a mindennapokba. Sőt, ez akár arra is kiváló alkalom lehet, hogy egy újfajta eleséget próbálj ki. Az említett Gemon tápok gazdaságos áron kínálnak jó minőséget, így ez a márka a legjobb választás akkor, ha kimagasló ár-érték arányú tápot keresel. 

 

A kínálatban fellelhető száraztáp és konzerv eledel is többféle kiszerelésben és ízesítésben, hogy biztosan megtaláld kedvenced számára azt, amit szívesen elmajszolgat. Ne feledd, ünnep ide vagy oda, a kutyának ilyenkor sem szabad tortát, szaloncukrot, csokit, vagy más emberi fogyasztásra szánt ételt adni! A legjobb nasi számára a jutalomfalat. 

 

Új játékok

 

Ha egyébként is szeretted volna mostanság meglepni kedvencedet egy-két új játékkal, akkor kapj az alkalmon, és add neki oda akár a karácsonyi ajándékozás keretében. A taktika hasonló, mint a gyerekek esetében: a játékokat jól rejtsd el, amíg el nem érkezik a szenteste, majd ekkor a többi ajándékkal együtt tedd oda a fa alá.

 

Becsomagolni természetesen nem szükséges, de ha szeretnéd, csak nyugodtan. Ha a kutyád egyébként is szereti a papírt széttépni, megcsócsálni, akkor ez egy kiváló alkalom arra, hogy egy kicsit “randalírozhasson”, miközben kibontja a neki szánt csomagot. Az benne lapuló új játék pedig biztosan izgatottsággal tölti majd el. 

 

Állattartási kellékek

 

A fentieken kívül rengeteg hasznos holmival meglepheted még kedvencedet: egy új fekhely, új etető- és itatótálak, egy szép nyakörv a nevét tartalmazó bilétával, bundaápolási szett és a többi. Ezek mind olyan kellékek, amiket egyébként is meg kell vásárolni, vágj bele a válogatásba még ma!

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>